Wosiu Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Czy używacie game padów?? Jesli tak to jakich??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Ja mam dżojstik. Logitech WingMan Attack 2 i jestem hapi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 :) masz moze jakiegos linka jak on wygląda, ile ma przycisków itp. czy ma wibracje?? :) Ostatnio mnie interesują manipulatory do gier :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Kliknij Fotke po szczegóły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 A oto moj game pad http://www.multistyk.com.pl/produkty/mt160.html . Qrde jest super. :) Twoj dżoj jest tez spoko 6 przyciskow to nie mało :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 ja mam gdzies pada logitech wingman extreme (kupilem go keidys okazyjnie za 1/3 ceny ;p ) jak jeszcze go uzywalem (2 lata temu? :P ) to byl spox ;] tera nie potrzebuje pada ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Dlaczego nie potrzebujesz?? Ja gram w gry z Psx na emu: tekken 3 itp to mi sie przydaje :). No i w need for speeda mozna grac na gałkach. Wole grac na padzie niz na klawiaturze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Dlaczego nie potrzebujesz?? Ja gram w gry z Psx na emu: tekken 3 itp to mi sie przydaje :). No i w need for speeda mozna grac na gałkach. Wole grac na padzie niz na klawiaturze :)ja gram tylko w TO, wiec pad raczej by mi przeszkadzal ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 ja kupilem kiedys pada na spróbowanie ale cos sie nie moglem przyzwyczaic i gdzies teraz lezy w szafie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 A do jakich gier pada wykorzystywałes??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 hej ja mam gamepada gillemont thrustmaster dual power 2 miechy i jestem nim normalnie zauroczony ,gram nałogowo(codziennie) w giery sportowe ,fifa nba live 2003 -dzieki galkom analogowym to fenomenalna zabawa szczerze polecam ,fantastycznie solidne wykonanie, materiał extra plastikjakby gumowany, force feedback długi kabe l1,7 metra no i precyzja oto on: http://europe.thrustmaster.com/products/d_...php?p=T39&fam=5 12 przycisków w tym cztery spusty standardowe i dwa spusty pod palce środkowe (bardzo praktyczne) ,kosztuje około 119zł :) ,moim zdaniem najlepszy pad na pcta ,przebija nawet tego logitecha(używałem sporo): http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=1975 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Szczeze mowiąc sam chciałem kupic tego FireStorm Dual Analog 2 Gamepad ale cena była jak dla mnie za wysoka. Swojego pada kupiłem za 69.90 :) http://www.tomsoft.com.pl/produkt_akcesori...32&HTMLid_kat=3 i jestem z niego zadowolony. 10 przyciskow ktore mozna zaprogramowac , 1 taki auto fire (amiga sie kłania :D) 1 do zniany funkcji analog na krzyz. @ gałki analogowe swietnie sie sprawują w grach samochodowych> Pad posiada jeszcze wibracje. Podłacza sie go pod usb i działa. No stery są jedynie do wibracji :) i ten kształt ja pad do psx :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Już byś sie decydował na tańszą wersję to bierz tego co wosiu poleca, jest w porzadku ale nie bierz innych z tańszych bo koledzy mieli i bardzo szybko oddali (miedzy innymi firmy minta albo wogóle bezfirmowe) a ja kocham firestorma :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 ja kupilem kiedys pada na spróbowanie ale cos sie nie moglem przyzwyczaic i gdzies teraz lezy w szafie nigdy nie miałes komodorca albo amigi moje dżoje do tego był cześciej lutowane niż jadłem 100000 styków mi chyba poszło kochany komodorzec to były czasy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Miałem ja zarówno commodore jak i amige :). Moj dżoj od Amigi był tyle razy klejony hehe Mortal Kombat 2 sie kłania :) A ten pad którego ja mam jest super chodzi śiwetnie, jest roczna gwarancja itp :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...