kucyk Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 (edytowane) Dlaczego został usunięty temat o wałkarzach z Czeladzi z komisu Ramzes? Dlaczego nie pozwalacie mu istnieć skoro temat o sklepach komputerowych które oszukują ludzi ma się dobrze? No chyba, że solidaryzujecie się z tymi ludźmi, a termin 24h wzięliście sobie do serca? W tym momencie to "ich jest u góry", chcieli, aby jak najmniej ludzi usłyszało o nich źle, a ktoś z forum im w tym pomógł, fajnie co nie? I teraz właśnie pajace ryczą ze śmiechu, bo user który założył temat przestraszył się, że "pozna szefa" i usunął temat, a od serwisu gg dostali mój numer IP i już do mnie jadą, w tym momencie oni mogą sobie spokojnie dalej klepać blachę i wciskać ludziom złom... Edytowane 10 Lutego 2007 przez kucyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Ale o so chosi ? :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Zniknał na prośbe autora tematu.. Wiec niech tą kwestie wyjasnia autor.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Zniknał na prośbe autora tematu..ok, skoro tak to peace, szkoda, że uległ presji :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Nieregulaminowa nazwa tematu ;> Autora wysłac do izolatki/lochu/celi/kozy :?: :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 (edytowane) zamknij się! w przeciwnym razie poznasz szefa :lol: Edytowane 10 Lutego 2007 przez kucyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Hmm widze, ze cos ciekawego mnie ominelo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...