Jarogniew Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Nie wiem czy już wszyscy widzieli, ale na stronie Coolteka pojawiły się zdjęcia nowych chłodnic: http://www.cooltek.de/ Zmienili fabrykę i teraz ich chłodnice to to samo co nowe Black Water'y. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 to moze sprostowanie... nie Cooltek wyglada ja kBW... Cooltek ma fabryke... wiec produkuje, zmienil chlodnice ze wzgledu na ROhS... a ze nie produkuje tylko dla siebie... stad BW wygladaja tak samo, bo sa z tej samej fabryki i dla nich robi je wlasnie Cooltek ;) tadaaaa :> ot i cala tajemnica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Ja sie załapałem na jednego z ostatnich "prawdziwych" Coolteków ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 (edytowane) to moze sprostowanie... nie Cooltek wyglada ja kBW... Cooltek ma fabryke... wiec produkuje, zmienil chlodnice ze wzgledu na ROhS... a ze nie produkuje tylko dla siebie... stad BW wygladaja tak samo, bo sa z tej samej fabryki i dla nich robi je wlasnie Cooltek ;) tadaaaa :> ot i cala tajemnica kk, nie napisałem, ze cooltek wygląda jak bw, tylko, że są takie same, bez zaznaczania, kto jest do kogo podobny xD ja mam kilka coolteków schowanych na czarną godzinę ;) Edytowane 12 Lutego 2007 przez Jarogniew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baols Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 (edytowane) samhain Czy w realitynet nadal są te same Coolteki czy już są nowe? Jeśli są te starsze to jak długo pozostaną? Bo mam nadzieję jeszcze się na tego starszego załapać. Edytowane 12 Lutego 2007 przez baols Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 (edytowane) samhain Czy w realitynet nadal są te same Coolteki czy już są nowe? Jeśli są te starsze to jak długo pozostaną? Bo mam nadzieję jeszcze się na tego starszego załapać. jakas reszta 2x120 zostala, kilka 3x120 jedynek nie ma juz dawno... czy sie zalapiesz - ciezko powiedziec ;) edit: chcialem napisac ze stare coolteki BYLY! Edytowane 15 Lutego 2007 przez samhain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...