Giker_MIKE Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Hej... Stalem sie czesciowo szczesliwym posiadaczem Acer'a Aspire 3690 i odrazu kupilem sobie niby wypasiona mysz microsoft notebook mouse 3000.... wszystko bylo piekne dopluki nie zainstalowalem sobie krytycznych (i najnowszych) poprawek do windy. otoz od tej chwili mysz.... czasami sie wlacza... popracuje pare minut po czym wylacza sie najpierw dioda pozniej ta druga bajerancko-niebieska-do-niczego-niepotrzebna a winda wykrywa mysz jako nieznane urzadzenie usb i wszystko wlacznie z instalacja sterow nic nie daje... mial juz ktos moze podobny problem ? bo niewiem teraz czy winde przeinstalowac czy mysz wymienic... wiem ze najlepiej byloby podejsc do jakiegos kumpla i sprawdzic czy u niego mysz dziala normalnie, ale ze wzgledu na prace jaka wyknuje + szkola nie mam na to czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poznaniak Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Myśle że znajdziesz 3 minuty na to aby spotkać się z kumplem i dać mu mysz do stestowania aby sam to zrobił ;) - zgadywał czy to mysz czy Windows nikt nie będzie. Pozdrawiam Poznaniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giker_MIKE Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Bylem u kumpa... podlaczylem do jego kompa i mysz nawet sie nie zaswiecila (sprawdzalem wszystkie porty usb). Podlaczylem do swojego lapa... pochodzila przez 3 minuty po czym LED'a sie wylaczyla i koniec.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQuila SunRise Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Mam prosbe, czy mogłbys zrobic jakas mała recke tej myszki, zwlaszcza zalezy mi na zdjeciach jak trzymasz ja w łapie i ergonomia pracy wciskanego kołka do przewijania. Odpowiedni do tego topic: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...100&hl=mysz dzieki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...