FabianBBY Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 (edytowane) Mam zamiar zmienic PC na cos mobilnego, Ogólnie mocno dbam o sprzet więc laptop nie bedzie kopany, deptany itp. :oops: Zależy mi na: -ekran 4/3 v panorama nie ma znaczenia -przekątna chcialbym min >=15" nad 14 musialbym sie powaznie zastanowic (obecnie mam CRT 17" i nawet chcialbym wiecej ale...) - CPU celeron m (nie potrzebuje kombajna zeby nie zjadał prądu za dużo) -dysk min 40gb - ddr 256 - dvd/cdrw a najlepiej dvdrw - coś oszczędnego w poborze prądu - coś co pochodzi na baterii >2h - wifi, BT 3xusb2.0 - ma być cichy <_< Przeznaczenie: office, internet, zdjęcia, muzyka z zestawem 5.1, filmy, 0 gier (juz mnie to nie bawi), bardzo sporadycznie jakies starsze wyscigi samochodowe typu NFS czy SRS. Komp chodzi mi średnio 5h dziennie Miejsce pracy: dom - uczelnia - garaż - samochod jako navi - pociag Rozgladam sie za czyms w cenie 1.5-2.5kzl (nowa/uzywka w bdb stanie) raczej chcialbym to zakupic w moim mieście w Łodzi moje typy T41 D800 (te podobno mają ok 1.5roku nie wiem czy warto wchodzic w to) HP P6000 dell INSPIRON 1.8 Edytowane 14 Lutego 2007 przez FabianBBY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haquim Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 (edytowane) Zależy mi na: -przekątna chcialbym min >=15" nad 14 musialbym sie powaznie zastanowic (obecnie mam CRT 17" i nawet chcialbym wiecej ale...) - CPU celeron m (nie potrzebuje kombajna zeby nie zjadał prądu za dużo) -dysk min 40gb - ddr 256 - dvd/cdrw a najlepiej dvdrw - coś oszczędnego w poborze prądu - coś co pochodzi na baterii >2h - wifi, BT 3xusb2.0 - ma być cichy <_< Z nowych to chyba najbardziej odpowiednie są : HP nx6310 -ma tylko 2 porty USB , jeśli nie podpinasz nic więcej niz myszke na "stałe" to może starczy. Toshiba Satelite ASUSY ze skąpiec.pl Przejrzyj te modele jak któryś ci się spodoba to sprawdź czy są w Łodzi Edytowane 14 Lutego 2007 przez Haquim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...