Bierut Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Najbardziej autentyczni sa za to debile blokersi spiewajacy wiecznie o tym jakimi to sa nieudacznikami, zmieniaja sie tylko rzeczy i osoby na ktore zwalaja wine :lol:racja zgadzam sie tez takie nawijanie dla nawijania mnie wkurza... nie tylko ciebie ;] "...nie lubię hip-hopu jaki w Polsce panuje...", "...i wcale nie załuję, że nie utorzsamiam się z nim, bo nie ma z kim..." słowa jednej z piosenek Sinego. Zgadzam się z nim, Polska scena hip-hopowa to chłopaczki, które tak naprawdę niczego sobą nie reprezentują. Poza narzekaniem na to jakimi są nieudacznikami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WUJEK DR. Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Byście lepiej poszli do kościoła a nie oglądacie takie głupoty He dobre. Widze ze mamy wielbicialea radyjka ojca Rydzyka. Wez sie człowieku zastanof co ty wypisujesz. Juz sie boje co sie bedzie dzialo jak ruszy ta zafajdana telewizja rydzyka. Bo koncesje juz dostali. To pewnie bedziesz swirowal zeby oglondac tv ojca zamiast mtv. HEE ale lol. Coprawda Idol nie jest programem nadzwyczajnym ( w przkazywanej tresci ale sie mozna posmiac, a niektore osoby naprawde fanie spiewaja ) ale twoj tekst mnie porostu zabił. Moze wolisz sluchac jak stare babcie spiewaja nieszpory czy siakos tak. Będę się chłopcze za ciebie modlił :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Byście lepiej poszli do kościoła a nie oglądacie takie głupoty He dobre. Widze ze mamy wielbicialea radyjka ojca Rydzyka. Wez sie człowieku zastanof co ty wypisujesz. Juz sie boje co sie bedzie dzialo jak ruszy ta zafajdana telewizja rydzyka. Bo koncesje juz dostali. To pewnie bedziesz swirowal zeby oglondac tv ojca zamiast mtv. HEE ale lol. Coprawda Idol nie jest programem nadzwyczajnym ( w przkazywanej tresci ale sie mozna posmiac, a niektore osoby naprawde fanie spiewaja ) ale twoj tekst mnie porostu zabił. Moze wolisz sluchac jak stare babcie spiewaja nieszpory czy siakos tak. Będę się chłopcze za ciebie modlił :!: buahahhahahahhha DAJCIE MU BANNA< PROSZE!!! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 prawda jest taka, ze poziom artystyczny tej edycji byl o wiele nizszy od poprzedniej, ale Zalewski zdecydowanie byl najlepszy z tej 3. PS Nie wiem jakim cudem taki pedzio jak Hom czy Totolotek przeszli do finalu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Wdiział ktoś może w ostanią niedzielę podsumowanie szansy na sukces od początku jej istnienia? Pokazali Homa i jego szczurzy ryj(długie włosy) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Trzy słowa do WUJEKA DR **** ci w **** AVE SATAN - dać mu bana, niech spi..ala ;) A co do Idola- to, że metal wygrał to jest ok.....ale to, jak zaczną go promować....to aż sie boję pomysleć. Bo co- myslicie, że na Polsacie nagle zaczną Death puszczać?:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Byście lepiej poszli do kościoła a nie oglądacie takie głupoty i dali na tace? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 jaki program taki i laureat :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Byście lepiej poszli do kościoła a nie oglądacie takie głupoty He dobre. Widze ze mamy wielbicialea radyjka ojca Rydzyka. Wez sie człowieku zastanof co ty wypisujesz. Juz sie boje co sie bedzie dzialo jak ruszy ta zafajdana telewizja rydzyka. Bo koncesje juz dostali. To pewnie bedziesz swirowal zeby oglondac tv ojca zamiast mtv. HEE ale lol. Coprawda Idol nie jest programem nadzwyczajnym ( w przkazywanej tresci ale sie mozna posmiac, a niektore osoby naprawde fanie spiewaja ) ale twoj tekst mnie porostu zabił. Moze wolisz sluchac jak stare babcie spiewaja nieszpory czy siakos tak. Będę się chłopcze za ciebie modlił :!: serio jesteś księdzem, a może poprosstu robisz sobie z nas jaja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WUJEK DR. Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Trzy słowa do WUJEKA DR **** ci w **** AVE SATAN - dać mu bana, niech spi..ala ;) A co do Idola- to, że metal wygrał to jest ok.....ale to, jak zaczną go promować....to aż sie boję pomysleć. Bo co- myslicie, że na Polsacie nagle zaczną Death puszczać?:D Przestań bluźnić chłopcze a może już zostałeś opentany przez tego satanistę z idola i dopadła cię siła ciemności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 ale dobrze ze to nie jakis dresiaz to wygral :DHehe smieszne sa te podzialy, szufladkowanie .. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 "...nie lubię hip-hopu jaki w Polsce panuje...", "...i wcale nie załuję, że nie utorzsamiam się z nim, bo nie ma z kim..." słowa jednej z piosenek Sinego. Zgadzam się z nim, Polska scena hip-hopowa to chłopaczki, które tak naprawdę niczego sobą nie reprezentują. Poza narzekaniem na to jakimi są nieudacznikami.Powiem delikatnie: jak sie na czyms nie znasz i czegos nie poznasz to sie nie wypowiadaj na ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Wiecie co mnie najbardziej rozwaliło jak zaśpiewała ta mala .. Ala Janosz i na koniec powiedziała że nagrywa swoją nową płytę, myślałem że padnę.. buhahaa jedyne co słysząłem z jej pierwszej płyty to to jak spiewała o naleśnikach czy czyms podobnym...an tu wydaje druga płytę.. :D Podobno IDOL miała być to zabawa i wyglądało na to że tylko HOM traktowął to jako niezła zabawę i kabaret (bądź ratował sie w ten sposób... ) . W sumie jak dla mnie to HOM to polski Stefan Rab :D.. Zastanawiam sie tylko czy Zalewski nagra płytę, bo BMG Sony Muisic Polska (czy jak to się tam nazywa dokładnie) itd to raczej specjalizują się w "komercjach" a nie widze go w roli osoby spiewającej o naleśnikach itp. :) Sądzę że szybciej HOM nagra płytę niż Zalewski albo Totoszko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 to nie będę się wypowidał, a Polski hip-hop nie bardzo mi podchodzi :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 to nie będę się wypowidał, a Polski hip-hop nie bardzo mi podchodzi :!:Czarnuchy rulez A ja tam najbardziej nie lubilem zalewskiego tez nie lubie tej wiary, wczedzie widze te brudne dlugie wlosy(nikogo nie obrazam tutaj) Gosia Kunc byla/jest najlepsza z 10 finalistów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Byście lepiej poszli do kościoła a nie oglądacie takie głupoty He dobre. Widze ze mamy wielbicialea radyjka ojca Rydzyka. Wez sie człowieku zastanof co ty wypisujesz. Juz sie boje co sie bedzie dzialo jak ruszy ta zafajdana telewizja rydzyka. Bo koncesje juz dostali. To pewnie bedziesz swirowal zeby oglondac tv ojca zamiast mtv. HEE ale lol. Coprawda Idol nie jest programem nadzwyczajnym ( w przkazywanej tresci ale sie mozna posmiac, a niektore osoby naprawde fanie spiewaja ) ale twoj tekst mnie porostu zabił. Moze wolisz sluchac jak stare babcie spiewaja nieszpory czy siakos tak. Będę się chłopcze za ciebie modlił :!: buahahhahahahhha DAJCIE MU BANNA< PROSZE!!! :P Roftl klecha na forum o o/c :D. Jednak czarna siec jest wszedzie :[. Podpisuje sie pod prosba Bruce'a HH ogolnie-dla mnie najgorsza muza jaka moze istniec!. NIe wiem jak mozna sie tym katowac. Stary metal i rock da best :P. Aha tylko nie probujcie wyprostowac moich pogladow-to se ne da :P. Ja po prostu nie lubie tej muzy, noszenia 3m szescienych wolnego w kroku itd. Koniec i kropka. :twisted: DAro jakiej wiary? To po prostu sposob na zycie. Ja tez chce miec dlugie wlosy (juz mam dlugie ale to jeszcze nie to ;])i nie widze w tym nic zlego. Do tego skora i to jest to! :). Napewno lepsze niz chodzenie w adidasach przeznaczonych do grania w koszykofke (po 3 tyg matka przychodzi do sklepu i mowi ze sie rozwalily [; ) i noszenia 3m szescienych w kroku. Koniec :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 to nie będę się wypowidał, a Polski hip-hop nie bardzo mi podchodzi :!:Czarnuchy rulez Nie powidziałem, że czarnuchy, i bez rasizmu :) biali raperzy też istnieją, a przeciwko czarnym nic nie mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Byście lepiej poszli do kościoła a nie oglądacie takie głupoty He dobre. Widze ze mamy wielbicialea radyjka ojca Rydzyka. Wez sie człowieku zastanof co ty wypisujesz. Juz sie boje co sie bedzie dzialo jak ruszy ta zafajdana telewizja rydzyka. Bo koncesje juz dostali. To pewnie bedziesz swirowal zeby oglondac tv ojca zamiast mtv. HEE ale lol. Coprawda Idol nie jest programem nadzwyczajnym ( w przkazywanej tresci ale sie mozna posmiac, a niektore osoby naprawde fanie spiewaja ) ale twoj tekst mnie porostu zabił. Moze wolisz sluchac jak stare babcie spiewaja nieszpory czy siakos tak. Będę się chłopcze za ciebie modlił :!: buahahhahahahhha DAJCIE MU BANNA< PROSZE!!! :P Roftl klecha na forum o o/c :D. Jednak czarna siec jest wszedzie :[. Podpisuje sie pod prosba Bruce'a HH ogolnie-dla mnie najgorsza muza jaka moze istniec!. NIe wiem jak mozna sie tym katowac. Stary metal i rock da best :P. Aha tylko nie probujcie wyprostowac moich pogladow-to se ne da :P. Ja po prostu nie lubie tej muzy, noszenia 3m szescienych wolnego w kroku itd. Koniec i kropka. :twisted: DAro jakiej wiary? To po prostu sposob na zycie. Ja tez chce miec dlugie wlosy (juz mam dlugie ale to jeszcze nie to ;])i nie widze w tym nic zlego. Do tego skora i to jest to! :). Napewno lepsze niz chodzenie w adidasach przeznaczonych do grania w koszykofke (po 3 tyg matka przychodzi do sklepu i mowi ze sie rozwalily [; ) i noszenia 3m szescienych w kroku. Koniec :P Co chcecie od wujka :) spoko koleś ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Był IDOL tera jest DEBIUT a potem będzie D_E_B_I_L LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Trzy słowa do WUJEKA DR **** ci w **** AVE SATAN - dać mu bana, niech spi..ala ;) A co do Idola- to, że metal wygrał to jest ok.....ale to, jak zaczną go promować....to aż sie boję pomysleć. Bo co- myslicie, że na Polsacie nagle zaczną Death puszczać?:D Przestań bluźnić chłopcze a może już zostałeś opentany przez tego satanistę z idola i dopadła cię siła ciemności. Przecież ktoś żarty sobie robi z was.... nie widzicie? :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 idol ale nie moj hehe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Trzy słowa do WUJEKA DR **** ci w **** AVE SATAN - dać mu bana, niech spi..ala ;) A co do Idola- to, że metal wygrał to jest ok.....ale to, jak zaczną go promować....to aż sie boję pomysleć. Bo co- myslicie, że na Polsacie nagle zaczną Death puszczać?:D Przestań bluźnić chłopcze a może już zostałeś opentany przez tego satanistę z idola i dopadła cię siła ciemności. Przecież ktoś żarty sobie robi z was.... nie widzicie? :D :D :D rotfl, nie mam pytan. co to za wujek :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Wujek to Ksiundz jakiś :lol: LOL gość spoko tylko zawód takiś jakiś nie bardzo :lol: Może by tak slayera wyegzorcyzmował :D :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Powiem szczerze, do Wujka DR nic nie amm procz tego ze jest klecha. A klechy do ognia :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Przestań bluźnić chłopcze a może już zostałeś opentany przez tego satanistę z idola i dopadła cię siła ciemności. jakbys nie wiedzial to krzycho z idola nie jest satanistą tylko katolikiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Trzy słowa do WUJEKA DR **** ci w **** AVE SATAN - dać mu bana, niech spi..ala ;) A co do Idola- to, że metal wygrał to jest ok.....ale to, jak zaczną go promować....to aż sie boję pomysleć. Bo co- myslicie, że na Polsacie nagle zaczną Death puszczać?:D smieszny jestes, pisząc takie słowa dajesz o sobie dowód że jesteś niedorozwiniętym dzieciakiem próbującym zaszpanować tym ze jestes satanistą, paranoja to nawet na pseudosatanizm sie nie kwalifikuje dorośnij chłopie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Buhahahahahahahahahaha. Tak, jestem "strasznym satanistą", pod osłoną mroku składam dziewice na ołtarz i zabijam psy i koty. Zaraz wywołam Satana i będziesz miał za swoje ;) Jako, że nie mam zamiaru ciebie obrażać, weź sobie na wstrzymanie z uwagami i nie pisz o mnie więcej w taki sposób. I g. mnie obchodzi, że jesteś moderatorem. Nie jestem satanista tylko ateista. A "AVE SATAN" to była prowokacja. A gdybym w podpisie wpisał "Zieg Heil" to pewnie byś uznał, że jestem skinem, tak? :) A skoro mi się podoba Augillera to już pewnie jestem łysy dresiaż z pentagramem na plecach :D COOL.....nie ma co.....sam dorośnij :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Buhahahahahahahahahaha. Tak, jestem "strasznym satanistą", pod osłoną mroku składam dziewice na ołtarz i zabijam psy i koty. Zaraz wywołam Satana i będziesz miał za swoje ;) Jako, że nie mam zamiaru ciebie obrażać, weź sobie na wstrzymanie z uwagami i nie pisz o mnie więcej w taki sposób. I g. mnie obchodzi, że jesteś moderatorem. Nie jestem satanista tylko ateista. A "AVE SATAN" to była prowokacja. A gdybym w podpisie wpisał "Zieg Heil" to pewnie byś uznał, że jestem skinem, tak? :) A skoro mi się podoba Augillera to już pewnie jestem łysy dresiaż z pentagramem na plecach :D COOL.....nie ma co.....sam dorośnij :P nieźle, skoro jestes ateistą to dlaczego takie głupoty wypisujesz, prowokacja prowokacją, ale wytłumacz mi dlaczego według ciebie ksiądz (o ile ten koleś naprawde nim jest) nie ma prawa być uczestnikiem naszego forum ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Przestań bluźnić chłopcze a może już zostałeś opentany przez tego satanistę z idola i dopadła cię siła ciemności. jakbys nie wiedzial to krzycho z idola nie jest satanistą tylko katolikiem A zkąd wiesz, co on robi poza programem? Oceniasz ludzi tak, jak ich ukazują, a w życiu ich nigdy w real nie poznasz i nie masz pojęcia, kim oni są, jak sie zachowują. Wiesz- zacznij czytać Życie na Gorąco- to pismo dedykowane tobie- będziesz w swoim żywiole! :lol: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 A co do księży........to nie twoja sprawa, jaki ja mam do nich stosunek, bo to nie oto tutaj chodzi. Mam prawo myśleć tak jak ja chcę. A jak myslisz, zkad on ma kasę na komputer? Z resztą nie wnikam- ty rób swoje a ja ja swoje. A co on mi- może być na tym forum- ja tylko jestem uczestnikiem i nic nie mam "władzy" żeby coś zrobić innego. Mnie to nie obchodzi. Z resztą- to już off topic- zamknij go , bo robi sie z tego forum powolutku burdel :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...