D.D. Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 (edytowane) Witam Nabyłem notebooka HP w Holandii. W notebooku zainstalowany był system Win XP media center 2005 oczywiscie w holenderskiej wersji językowej. Z tego co zdązyłem sie zorientować i wbrew temu co mówił mi znajomy sprzedawca nie moge zainstalowac polskiej wersji jezykowej xp media center posługując sie kluczem przypisanym do mojego notebooka korzystając z dowolnego nosnika zawierającego takiego windowsa. Czy aby na pewno nie moge ? Kupując XP Media Center 2005 OEM w polskiej wersji jezykowej dostałbym rabat na Viste Home Premium. Czy ten system byłby przypisany tylko i wyłacznie do notebooka na którym zainstalowałbym wczesniej XP Media Center czy tez taką rabatową Viste mógłbym zainstalowac np.: na komputerze stacjonarnym ? Dzieki i pozdrawiam Edytowane 15 Lutego 2007 przez D.D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 1. Nie możesz 2. Patrz odp 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 co nie mozesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...