Skocz do zawartości
GRANDMASTER

Router D-link Di-604

Rekomendowane odpowiedzi

witam, posiadam D-Link urządzenie dostępowe DI-604 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=5862 podłączone mam 2PC i jeden laptop. Jak komputery są włączone to wiadomo palą się zielone lampki. wyłączam laptopa - lamkpa pali się dalej. jak wyłącze jednego PC to lampka gaśnie a w drugim się pali. podsumówując jeżeli mam komputery zgaszone: laptop-pali się, 1PC pali się, 2PC nie pali się.

w biosie mam powyłączne "łejk ap lan" czy jakoś tak. jest jakiś sposób żeby one zgasły?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, na moje niesazczeście tematów o DI-604 jest sporo, same niepokojące. Ja mam nastepujący, router nie pozwala mi wejsc do panelu administracyjnego, wpisanie 192.168.0.1 loguinu i hasla nie daje nic. Sprawdzialem na operze i IE, nie akceptuje hasla, co więcej restart nie pomaga. Po restarcie ustawienia sieci znikają, ale logowanie w dalszym ciągu nie jest możliwe. Chcialbnym sflashowac go nowym firwarem, ale nie moge spowody w/w problemu. CZy ktoś może mi pomóc ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi też coś takiego na początku sie działo. zresetował i wsio ok. ip masz ustawione na auto?

modem od ~4dni pracuje nonstop, żadnych zwiech itp. po wejściu do panela i tak nic nie kumam o co biega tam więc...nic nie zmieniam :] chociaż chciałbym poszpiegować tych co są podłączeniu do niego (siora, dziewczyna, kolega ;) ) Może ktoś zapoda łatwy przedownik jak to zrobić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi