pcmax Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Witam nareszcie postanowiłem napisać recenzje mojego zasilacza, wiem że wiele osób posiada takie coś i niewiele osób wie co to jest więc zachęcam do czytania:) mam nadzieję ze sie wam spodoba http://pcmax.sitepromotor.pl/mambo/index.p...30&Itemid=2 recka dodana pare minut temu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Ten zasilacz miałem okazję testować jeszcze na tweaku ze 3 czy 4 lata temu. To jak dotąd najlepszy model Aerocoola jaki spotkałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Zamień zdjęcia opisane "To zdjęcie ukazuję sprawdzanie linii 12V" oraz "A to zdjęcie przedstawia pomiar 5V" między sobą :) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...