Liquid Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Mam lekki problem, jak zamontować chłodzenie na tej karcie. Dokładnie chodzi mi o kości bo są umiejscowione po dwie na obu stronach karty, a z drugiej strony to mam mało miejsca (gniazdo procka). Jeśli miałby ktoś jakieś sugestie lub pomysły :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Kup sobie radiatorki takie jak robi coolermaster, albo pojdz do jakiegos sklepu i kup taki radiator, jak bedzie za duzy to go przetnij na pol. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 radiatorki już mam, ale myśle nad wiatrakami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Kup sobie wiatrak 92 mm i go przyklej od spodniej strony karty do radiatorkow. Dasz go na 5V ewentualnie na 7V i bedzie git. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Kup sobie wiatrak 92 mm i go przyklej od spodniej strony karty do radiatorkow. Dasz go na 5V ewentualnie na 7V i bedzie git.j.w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...