KrzychO50 Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Chcę zbudować sobie wc z następujących części: Blok: CPU-M12 by Miko Chłodnica: CM2 by Miko Pompka: MJ500 Węże: Eheim Do tego jeszcze jakiś zbiornik wyrólwnawczy... Co myślicie o takim zestawie :?: Jak się sprawdzi w chłodzeniu P4 1,6A :?: Proca mam zamiar podkręcić do ok. 2,4 ghz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 pompka mj1000 :) powinnmo byc ok ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychO50 Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Bruce jak myślisz ta pompka MJ1000 będzie sięlepiej sprawowała jako zatapialna czy niezatapialna?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 u mnie jako zatapialna sprawuje sie lepiej i wogole, to lepiej jako zatapialna (ciszej ;] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 u mnie zapiernicza pompka akwariowa 250l/h :D Wieczorem będe miał fotki to zapodam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Chlodnice od miko sobie daruj, cienka jest, za ta kasa kupisz 5 x wydajniejsza nagrzewnica LUBLINa lub na szrocie za polowe tej ceny miedziana jakas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 jaka jest strona z tymi blokami miko bo mnie tu dawno nie było i jestem nie na czasie z deczka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 www.miko.lodz.pl Blok: CPU-M12 by Miko kosztuje ok 65 zyli.Jesli juz od miko , to proponowalbym BLACK BOXa - znacznie droższy , co prawda , ale ta kasa nie pojdzie w bloto ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychO50 Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Blok: CPU-M12 by Miko kosztuje ok 65 zyli.Jesli juz od miko , to proponowalbym BLACK BOXa - znacznie droższy , co prawda , ale ta kasa nie pojdzie w bloto ;] Chodzi o to, że oprócz WC mam jeszcze w planie wymiane grafiki i 256 ramu... dlatego wlasnie chcę kupić blok M12. Jakbym miał więcej kasy, napewno bym wziął tego Black Boxa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Chlodnice od miko sobie daruj, cienka jest, za ta kasa kupisz 5 x wydajniejsza nagrzewnica LUBLINa lub na szrocie za polowe tej ceny miedziana jakas. no z ta miedziana na szrocie to bym tak nie powiedzial. wlasnie szukam i jak do tej pory bylem na 4 szrotach we wrocku i jutro jade na piaty (ostatni jaki znalazlem we wrocku). narazie dostalem miedziana od zastawy, ale ciekla to oddalem. byla szansa jeszcze na miedziana od poloneza, ale tez ciekla i trzeba by bylo sie farby pozbyc bo pomalowana. wcale nie tak prosto jest dostac miedziana nagrzewnice na szrocie. ale jesli chodzi o alu i mosiadz to rzeczywiscie problema nie ma (15-30 zeta). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 poszukaj moze jakichś punktów napraw chłodnic/nagrzewnic. ja u siebie znalazłem taką firme i mają tam tez sprzęt z odzysku. ceny troche wieksze niz na szrocie, ale masz pewność, ze bedzie cała. poza tym dają tez gwarancję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 poszukaj moze jakichś punktów napraw chłodnic/nagrzewnic. ja u siebie znalazłem taką firme i mają tam tez sprzęt z odzysku. ceny troche wieksze niz na szrocie, ale masz pewność, ze bedzie cała. poza tym dają tez gwarancję. Racja , sa zakladziki ktore regenruja chlodnice/nagrzewnice. U mnie tez takowy jest, musze tam looknac 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 od razu mowie : nie kupuj szajsowatego miko M12 - nie warto ! kup juz lepiej blackboxa albo orbitala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Dlaczego od razu taki szajsowaty??? Kosztuje ok. 65zł i z tego co piszą to widze że wcale taki zły nie jest. Ale chłodniczki od Miko to ja bym nie wziął, za 50zł kupiłem nową od poldka i do tego walne jakiś wentyl 120x120 i na pewno pobije tą od Miko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...