dance4me Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 (edytowane) witam... czy moglibyscie mi doradzic jaka obudowe i zasilacz qpic za 400zl , max 450zl:)? config jaki bedzie to: p5b dlx e6300@3,1ghz a-data 2x1gb 677@1000 palit 7600gs sonic seagate 200gb obudowa wyglad w ogole nie ma znaczenia, kolor chcialbym czarna:) przede wszystkim zalezy mi na bdb wentylacji, rowniez konstrukcji i jak najwiecej miejsc do zalozenia wiatrakow ;p a zasilacz to zeby radzil sobie z tym sprzetem po OC ;) chcialbym sam obudowe taka: CHIEFTEC BH-02B-B-B , ale kosztuje w angela.pl 260zl wiec na zasilke nie starczy chyba .... dlatego prosil bym o pomoc:) widzialem sklep gdzie obudowa i zasilacz gdy sie qpi to przesylka gratis , ale niepamietam gdzie to bylo :( dzieki wielkie z gory!:) Edytowane 17 Lutego 2007 przez dance4me Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Ten Chieftec co podałeś + Huntkey HK350AP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dance4me Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 350w pociągnie na 100% bez żadnego problemu ten zestaw po OC :) ? żadnej zadyszki nie dostanie :) ?:P przepraszam, ze tak dopytuje, ale straszni mi zależy by to wszystko full pewnie i stabilnie bylo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Ten Huntkey ma podobno rzeczywistą moc ~420W, spokojnie da radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kater Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Ten Huntkey ma podobno rzeczywistą moc ~420W, spokojnie da radę.może nie tyle co rzeczywstą ale raczej chwilową. oczywiście tak jak mówisz - spokojnie da radę, spoko. konfig dance4me pociagnie na moje oko jakies ok 200w i to po oc i w maksymalnym stresie (wiekszosc z tego z 12v), a wiec zostanie jeszcze sporo miejsca. od wczoraj bawie sie (jak maly dzieciak hehehe) nowym miernikiem poboru pradu i jak na razie nie udalo mi sie zmusic mojego kompa do przekroczenia 250w - po zapodaniu orthosa, 3dmarka 06, defragmentacji hdd w polaczeniu z kopiowniem dvd na druga partycje, wlaczeniu muzyczki itd itp komp doszedl do 249 i to tylko na chwile bo krazyl przy 245w. partyjka obliviona (tylko, bez innych programow) dociagnela go do 222w. hehehe sorki ale musialem sie pochwalic swoim nowym nabytkiem - ale pointa jest taka - hk spokojnie pociagnie konfig dance4me :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...