Skocz do zawartości
dance4me

400-450zl Na Obudowe I Zasilke:)

Rekomendowane odpowiedzi

witam...

czy moglibyscie mi doradzic jaka obudowe i zasilacz qpic za 400zl , max 450zl:)?

config jaki bedzie to:

p5b dlx

e6300@3,1ghz

a-data 2x1gb 677@1000

palit 7600gs sonic

seagate 200gb

obudowa wyglad w ogole nie ma znaczenia, kolor chcialbym czarna:)

przede wszystkim zalezy mi na bdb wentylacji, rowniez konstrukcji i jak najwiecej miejsc do zalozenia wiatrakow ;p a zasilacz to zeby radzil sobie z tym sprzetem po OC ;)

chcialbym sam obudowe taka: CHIEFTEC BH-02B-B-B , ale kosztuje w angela.pl 260zl wiec na zasilke nie starczy chyba .... dlatego prosil bym o pomoc:)

widzialem sklep gdzie obudowa i zasilacz gdy sie qpi to przesylka gratis , ale niepamietam gdzie to bylo :(

dzieki wielkie z gory!:)

Edytowane przez dance4me

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten Huntkey ma podobno rzeczywistą moc ~420W, spokojnie da radę.

może nie tyle co rzeczywstą ale raczej chwilową. oczywiście tak jak mówisz - spokojnie da radę, spoko. konfig dance4me pociagnie na moje oko jakies ok 200w i to po oc i w maksymalnym stresie (wiekszosc z tego z 12v), a wiec zostanie jeszcze sporo miejsca.

od wczoraj bawie sie (jak maly dzieciak hehehe) nowym miernikiem poboru pradu i jak na razie nie udalo mi sie zmusic mojego kompa do przekroczenia 250w - po zapodaniu orthosa, 3dmarka 06, defragmentacji hdd w polaczeniu z kopiowniem dvd na druga partycje, wlaczeniu muzyczki itd itp komp doszedl do 249 i to tylko na chwile bo krazyl przy 245w. partyjka obliviona (tylko, bez innych programow) dociagnela go do 222w.

hehehe sorki ale musialem sie pochwalic swoim nowym nabytkiem - ale pointa jest taka - hk spokojnie pociagnie konfig dance4me :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi