Milo Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Właśnie co to mi wogule da jak przestawie na Agresiwe nie mogłem nigdzie znalezc co to daje wiem tylko ze chyba podnosci napiecie na pamiatkach i takie tam a i jest jeszcze jedna wersja ale nie pamietam jak sie nazywa chodzi mi oczywiscie o opcje w biosie!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 to ustawia Timingi, i po mojemu to lepiej je sobie ręcznie ustawić 8). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Zwaz na to ze ja nie mam za duzo do powiedzenia w podkreacaniu na wysokom skale!! bo nie mam chłodzenia wodnego tylko wentyl za 80 zł MasterCoolera ale niewazne pamiotki wytrzymaja na Agresiwe?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Zwaz na to ze ja nie mam za duzo do powiedzenia w podkreacaniu na wysokom skale!! bo nie mam chłodzenia wodnego tylko wentyl za 80 zł MasterCoolera ale niewazne pamiotki wytrzymaja na Agresiwe??Sprawdź, jak nie to podnieś im troche napięcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Ale dalej nikt mi nie wytłumaczył co mi da ta opcja agresiwe??!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Ale dalej nikt mi nie wytłumaczył co mi da ta opcja agresiwe??!!Ustawia Ci Timingi na wysokie czyli podbija wydajność pamięci 8). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 AAAAAAAAAA no to chyba bede cos kombinował a procesor tez podkreca czy cos?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 AAAAAAAAAA no to chyba bede cos kombinował a procesor tez podkreca czy cos??tylko timingi dlapameici (o ile to to o czym mysle ';] ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 AAAAAAAAAA no to chyba bede cos kombinował a procesor tez podkreca czy cos??Nie proca nie rusza, Tylko Timingi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 A jak myślicie ile te pamiątki pujdą co mam w podpisie??!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Infeony dobre pamiątki - pójdą jak im napięcie zwiększysz ciut. Ale potem przy podkręcaniu procka może być już gorzej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...