Portal Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Witam Poszukuje wentylatora na chipset plyty glownej (40x40) , co do wymagan to : - powinien byc lozyskowany - powinien byc bardzo cichy ( jezeli to mozliwe to nieslyszalny) - oraz dosc tani Jezeli ktos z was moze mi doradzic to bym prosil o podanie producenta oraz symbol. Ten co mam teraz na chipsecie zaczyna mi juz warczec ( jest slizgowy) , nawet smarowanie nie pomaga) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 wentyl z mobo abita-jest super, ale gdzie go kupic...? :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 wentyl z mobo abita-jest super, ale gdzie go kupic...? :/Wnetyl kosztuje koło 500zł a dostaje się do niego płytę gratis :PPP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 wentyl z mobo abita-jest super, ale gdzie go kupic...? :/Wnetyl kosztuje koło 500zł a dostaje się do niego płytę gratis :PPP. ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 ja kupilem za 25zl jakis coolerek na chipset MANHATTAN. Powiem ze jestem z niego max zadowolony, bo jest serio: NIESLYSZALNY!! :D i kurde chlodzi chyba niezle. -nie wiem czy jest lozyskowany -jest bardzo cichy (nieslyszalny) -jest dosc tani P.S. ten watek to raczej na chlodzenie P.S.2 bylo juz... SZUKAJ!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 A koniecznie musisz miec wentyl ?? nie wystarczy sam radiator ?? Naprzykjład zalman robi taki fajny radiatorek zm32 czy jakieś podobne symbole Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 A koniecznie musisz miec wentyl ?? nie wystarczy sam radiator ?? Naprzykjład zalman robi taki fajny radiatorek zm32 czy jakieś podobne symbole wentyl duzo daje ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sZiBis Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 moze i wentyl duzo daje ale ja milame na chipseciewlasnie wentyl z radiatorem gdzie radiatora to praktycznie tam nie bylo i wentylator moze cichy ale w sumie niewiele robil teraz zrobilem troszke inaczej wzialem radiator z pentium mmx taki z tych wiekszych rozmiar 50x50x30 chyba na 30 wysiokosc i lekko zostal pociety pod wymiar i teraz sam ten radiator daje tyle samo a nawet czasem lepiej niz ten caly coolerek co byl sam radiator spoko dodatkowo z procesora owiewa go troszke powietrze wiec naprawde niezle to dziala mam gdzies zdjecie o zapodaje tez zdjecie :) hmmm mam nadzije ze zdjecuie pojdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 wentyl z mobo abita-jest super, ale gdzie go kupic...? :/ja mam to cudo i musze powiedziec ze jest cichy i chlodzi zajeb..., jak ktos ma mozliwosc go kupienia to polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 poszukaj na allegro albo na jakiejs gieldzie komp. jak masz mozliwosc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 O jakim wentylu Abita mowicie ? bo chyba o jakims z nowszych plyt :D na moim KT7E byl on delikatnie mowiac nie najlepszy - padl po jakims czasie i przy kazdym starcie brzeczal az szlak czlowieka trafial. Teraz mam JAMICONA jakiegos za 19 zl i nie narzekam na razie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 O jakim wentylu Abita mowicie ? bo chyba o jakims z nowszych plyt :D na moim KT7E byl on delikatnie mowiac nie najlepszy - padl po jakims czasie i przy kazdym starcie brzeczal az szlak czlowieka trafial. Teraz mam JAMICONA jakiegos za 19 zl i nie narzekam na razie. Ja mam ten wentyl na plycie takiej jak w opisie, okragly z malym radiatorem. W obudowie srebnej.[/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 A koniecznie musisz miec wentyl ?? nie wystarczy sam radiator ?? Naprzykjład zalman robi taki fajny radiatorek zm32 czy jakieś podobne symbole Tez sadze, ze radiator (taki jak byl dodawany bodajze do jakiegos asusa) okolo 2,5-3 cm wysokosci powinien cicho ;D i dobrze odprowadzac cieplo nawet z podkreconego kompa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...