K@zik Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Jade w tej chwili na starej karcie sieciowej. Jestem w sieci, łącze się przez kabel, wewnętrzne IP. Problem jest gdy podłącze kabel z netem do płyty głownej. Sterowniki z płyty zainstalowane. Wykrywa mi komputery w mojej sieci, ale z Netem się nie połączy. Więc musi byc jakiś mały haczyk. Pomoże ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIVI Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 K@zik napisał(a): Jade w tej chwili na starej karcie sieciowej. Jestem w sieci, łącze się przez kabel, wewnętrzne IP. Problem jest gdy podłącze kabel z netem do płyty głownej. Sterowniki z płyty zainstalowane. Wykrywa mi komputery w mojej sieci, ale z Netem się nie połączy. Więc musi byc jakiś mały haczyk. Pomoże ktoś? siec lokalna ?? moze aministrator musi udostepnic necik na mac adres siecowki z plyty glownej <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 K@zik napisał(a): Jade w tej chwili na starej karcie sieciowej. Jestem w sieci, łącze się przez kabel, wewnętrzne IP. Problem jest gdy podłącze kabel z netem do płyty głownej. Sterowniki z płyty zainstalowane. Wykrywa mi komputery w mojej sieci, ale z Netem się nie połączy. Więc musi byc jakiś mały haczyk. Pomoże ktoś? Macadres się zapewne nie zgadza z zapisanym na routerze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K@zik Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Co to jest ten Macadres? I co mam z tym zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Adres MAC - czyli fizyczne adre karty sieciowej, po którym komp jest identyfikowany w sieci. Musisz zadzwonić do admina i poprosić żeby zmienili ustawienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...