Skocz do zawartości
Gość mich83

Wydajnośc Kart Graficznych W Komputerach Przenośnych

Rekomendowane odpowiedzi

Czesć. O ile orientuje sie w kartach graficznych w biurkowych PC o tyle zabardzo niewiem jak to jest w przypadku nootboków. Wiem że notbokiem w rozsądnej cenie powiecmy 2,5 tysiąca w nowości sie nie pogra, jednak interesuje mne jakies porównanie wydajności kart graficznych w notbokach.

1. Zna ktoś może jakąs strone na któtej jest porównanie wudajności kart graficznych na dzień dzisiejszy?

2. Urzywanych kompiterów przenośnych jest mnustwo. Jaki model karty graficznej byscie mi polecili tak żeby był jak najwydajniejszy w nootboku do 2,5 tysiąca?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po 1: ranking kart masz nawet na naszym forum, wiec wystarczylo troche dobrych checi i po chwili bys znalazl. http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=181117

Po 2: za 2,5k to chyba najlepiej co mozesz dostac to GF6600/X700. Wydajnosciowo na tym samym poziomie. Oczywiscie mowi o uzywkach, za 2,5k jakbys chcial nowy sprzet nie kupisz nic poza zintegrowana grafa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2. Używanych komputerów przenośnych jest mnóstwo. Jaki model karty graficznej byście mi polecili tak żeby był jak najwydajniejszy w notebooku do 2,5 tysiąca?

Spójrz tu.

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=225790

PS:Firefox 2.0 ma słownik ortograficzny ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi