Gość mich83 Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Czesć. O ile orientuje sie w kartach graficznych w biurkowych PC o tyle zabardzo niewiem jak to jest w przypadku nootboków. Wiem że notbokiem w rozsądnej cenie powiecmy 2,5 tysiąca w nowości sie nie pogra, jednak interesuje mne jakies porównanie wydajności kart graficznych w notbokach. 1. Zna ktoś może jakąs strone na któtej jest porównanie wudajności kart graficznych na dzień dzisiejszy? 2. Urzywanych kompiterów przenośnych jest mnustwo. Jaki model karty graficznej byscie mi polecili tak żeby był jak najwydajniejszy w nootboku do 2,5 tysiąca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Po 1: ranking kart masz nawet na naszym forum, wiec wystarczylo troche dobrych checi i po chwili bys znalazl. http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=181117 Po 2: za 2,5k to chyba najlepiej co mozesz dostac to GF6600/X700. Wydajnosciowo na tym samym poziomie. Oczywiscie mowi o uzywkach, za 2,5k jakbys chcial nowy sprzet nie kupisz nic poza zintegrowana grafa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Po 3: Naucz sie ortografii bo az bije po oczach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOzi]K[ Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Zestawienie mobilnych kart graficznych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haquim Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 2. Używanych komputerów przenośnych jest mnóstwo. Jaki model karty graficznej byście mi polecili tak żeby był jak najwydajniejszy w notebooku do 2,5 tysiąca?Spójrz tu. http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=225790 PS:Firefox 2.0 ma słownik ortograficzny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...