Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

mam karte muzyczna X-FI eXtreme Music (nie mylic z extreme audio lub game) i zastanawiam sie czy by nie dalo sie do niej podpiac panelu np. od X-FI platinum?? albo chociaz jakiegos innego?

nie wiem czy wersja extreme music ma te wejscia co platinum

chodzi mi glownie zeby w panelu bylo wejscie na sluchawki bo juz mi sie nie che przelaczac tych dzekow z tylu kompa :blink:

P.S

jesli by sie dalo panel podpiac to gdzie go moge znajsc bo na allegro nie widze zadnych wolnych paneli, tylko z karta da sie zakupic :sad:

Edytowane przez LuKe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

majac taki przelacznik mozliwe beda straty jakosci dzwieku?

aha i ja mam 4 wejscia zajete w muzycznej przez analog (gram) i COAX (ogladam i slucham)

P.S

majac ten przelacznik i tak bym musial wypinac jeden dzek od analoga i pewnie gruby COAX tez, bo sluchawki maja redukcje z grubego na maly dzek wiec sie pewnie znow nie zmiesci :-|

majac panel nic bym nie musial wypinac tylko sobie sluchawki podpinam do panelu i siup :)

P.S

znalazlem sam panel do extreme music od wersji platinum, ale juz jest nie do kupienia :angry:

http://pl.europe.creative.com/shop/product...oduct=1112&

Edytowane przez LuKe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ODSWIERZAM :-P

znalazlem cos takiego na allegro

http://allegro.pl/item171312533_wosokiej_j...jack_f_vat.html

tyle ze w x-fi jak sie podlaczy na tym rozgalezniku np. glosniki i sluchawki jednoczesnie to sygnal sie podzieli i bedzie slaby

ale nie wiem jak bedzie jak sie podlaczy same glosniki na tym rozgalezniku, a sluchawki wypnie czy dalej sygnal bedzie slaby, hmm?? albo jak sie podlaczy sluchawki i glosniki jednoczesnie, ale glosniki beda wylaczone czy sygnal bedzie slabszy :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi