spedi Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 (edytowane) Witam Mam Windows XP Home Edition OEM. System był tylko raz aktywowany, nigdy nie był rejesterowany, czy to oznacza, że mogę go zainstalowac na innym komputerze i zarejstrować ? Pytam, bo komputer na którym był aktywowany już nie istnieje. Edytowane 21 Lutego 2007 przez spedi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosweratu Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 nie - licencja na system w wersji OEM przypisana jest do elementu komputera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spedi Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 A jak sprzedam z elementem ( został mi tylko napęd Cd i flop ) ? Poza tym pokazuje mi się monit, że mam zadzwonić do przedstawiciela po kod do aktywacji xD już nic z tego zasranego OEM nie czaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 (edytowane) zadzwon po klucz, jako powod ponownej instalacji powiedz, ze musiales ponownie sys zainstalowac po padl (takie scierwo sprzedajecie, ze padl - krzyknij tam na sluchawke :)), jak sie spyta na ilu stanowiskach instalowales to odpowiadasz, ze tylko na tym jedny - nic nie wspominasz o zmianie komutera dostajesz klucz wklepujesz i tyle, coprawda legalnosc tego systemu juz niejest taka oczywista, ale mozna sie spierac Edytowane 22 Lutego 2007 przez HiPhO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...