Oszust Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Witam Dowiedzialem sie od kumpla ze radek 9500 Pro potrzebuje zasilacza 400 W czy to prawda ? Poniewaz mam zamiar kupic go i nie wiem czy kombinowac kase na nowy zasilacz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Des666 Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Ja mam zasilacz 300W w obudowie: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=1809 W kompie siedzi to co w stopce i nie mam zadnych problemow - wczesniej byly 2x HDD IBM ale nawalaly... Ale wtedy nie bylo jeszcze Radka 9500 Pro. Wszystko dziala jak powinno (teoretycznie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Ale jeżeli bedziesz kręcił tego radka nie wiem czy nie zabraknie ci mocy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...