Igiel Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Witam potrzebuje notebooka do około 3000zł ,dobrze by było gdyby posiadał kartę grafiki ATI lub nVidia,około 512 ramu .Komp musi być następujących producentów: bo mam ojca który sprzedaje takich firm laptopy i bede mial taniej(on mi polecił Acer Aspire 3100 lub HP compaq nx6325) LG Packard-Bell Lenovo Acer Asus Fujitsu-Siemens Computers Hewlett-Packard Toshiba Jakieś propozycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Hmm, moze cos takiego http://www.softon.pl/sklep/index.php?s=pro...;ref=skapiec.pl Sory ze tak draze ale czy jestes moze ze Skawiny (pod Krakowem). Bo twoj nick jest "niepokojaco" zbiezny z ksywka mojego znajomego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igiel Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Niestety nie jestem:( w Krakowie bywam czasem ale jestem ze Szczecina.... A ten komp co dałeś -fajny ;)ma ktoś może inne propozycje ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haquim Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Rozumiem że będziesz miał taniej i jeśli nie masz innych specjalnych życzeń to ten nx6325 powinien być odpowiedni. Ale jeśli potrzebujesz więcej szmocy to : Aristo Prestige 1600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poznaniak Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 (edytowane) Asus - CoreDuo, 7300 GO, 512mb, 80 GB Nic lepszego nie znalazłem - był jeszcze odpowiednik na Turionie ale czas baterii i nawet wydajność CoreDuo zapewni lepszą ;) Za pomocą Power4Gear ustawisz tryb Batery Saving i przy 249mhz będzie klepał ok 4,5h :D EDIT - Przepraszam za zamieszanie, pomyliłem modele i rzecz jasna cene... Model o który mi chodziło to ASUS Asus A6JC-Q170 - jeszcze raz sorki za pomyłkę ;) Pozdrawiam Poznaniak Edytowane 26 Lutego 2007 przez Poznaniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 uzywny dell 6000 w tej cenie bedzie na niezlym cfg ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...