trebor102 Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 witam kupłem laptop acer travelmate 2490 nwlmi z napedem optycznym TSST corp CD/DVDW TS-L 632D.Czy to jest również nagrywarka? nie moge znależć zadnego opisu tego użądzenie , nero go "nie widzi". pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
contradanza Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 witam kupłem laptop acer travelmate 2490 nwlmi z napedem optycznym TSST corp CD/DVDW TS-L 632D.Czy to jest również nagrywarka? nie moge znależć zadnego opisu tego użądzenie , nero go "nie widzi". pozdrawiam to zobacz czy nagrywa pod windows ;) (przenies pliki w Eksploratorze Windows) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trebor102 Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 to zobacz czy nagrywa pod windows ;) (przenies pliki w Eksploratorze Windows) Dzięki pod Windows wszytko gra . nagrywa audio !!!! tylko dlaczego w nero nie jest widoczny??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 może zainstaluj nowe nero? przyzwyczajaj się do troubleshooting-u, bo przecież to Acer B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 (edytowane) może zainstaluj nowe nero? przyzwyczajaj się do troubleshooting-u, bo przecież to Acer B) Dobra konkluzja. PS. Sprawdzilem kucyk swoj dysk (na podstawie przyklejonego topiku na forum), wyglada na to, ze transfery sa ok. Jak chcesz screeny do porownania to pisz. Edytowane 25 Lutego 2007 przez Andi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Dobra konkluzja. PS. Sprawdzilem kucyk swoj dysk (na podstawie przyklejonego topiku na forum), wyglada na to, ze transfery sa ok. Jak chcesz screeny do porownania to pisz. kurdeee zapomniałem o tym całkowicie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
contradanza Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Dzięki pod Windows wszytko gra . nagrywa audio !!!! tylko dlaczego w nero nie jest widoczny??? Kucyk -> to był żart z tym Acerem? nero ma czasami problem z uprawnieniami -> czytaj wiecej <- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Mimo że to Acer to ja raz tak miałem na stacjonarce, i pomogła wtedy tylko reinstalka systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trebor102 Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 wywaliłem nero i wgrałem alcohol120 , problem się rozwiązał. Mam pytanko ? może nero nie widział bo miał zaszyty jakiś numer. Ja tą płytkę nero dostałem jako oem do nagrywarki do PC . Czy może przez to nie nie widział napędu z acera??? Program może być edytowany do niepowtarzalnego napędu??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...