Lagier Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 dokaldnie tak jak w temacie! o spawarach liteona powiedzane jest juz chyba wszystko ;) sa tanie i dobre a jak jest z cdromami ma ktos moze naped cd tej firmy??? Jak sie sprawuja jaki maja czas dostepu czy sa glosne... dobre kazde info pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 osobiscie mam tylko nagrywarke (z ktorej jestem zadowolony) tej firmy, ale z opinii znajomych CDrom'y i DVDrom'y tez sa calkiem spoko no i oczywiscie niezbyt drogie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 kumpel ma cdka lite on i jest hepi ;] jest szybki, ale....glosny :[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 w glosnosci to LG chyba nic nie przebije :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torpido Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 No głośny jest . Zaryzykuje ,że nawet przebija LG .Przy zamykaniu tacki to juz napewno rasowy Lite-on. Ale sprawnościa odczytu doruwnuje Teac-owi 40x . Po pół roku (katowania przez nastolatka) dobrze kisi. Nie wiem jak obecne egzemplaże , ale gdybym miał mało kasy na CD to tylko Lite-on. Torpido Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 chodzi o to ze musze wymienic tego pie....go LGka bo juz mi nerwo brak do tego czolga. Nie chce wywalac 150 zl na teaca a chcialbym kupic cosik tanszego. I sie zastanawiam a moze NECa :? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Posiadam 52x max czyta wszystko ale wyje, a tacka podczas ruchu wydaje rownie dziwne dzwięki........ Za to ripowanie z CD na poziomie 30x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Posiadam 52x max czyta wszystko ale wyje, a tacka podczas ruchu wydaje rownie dziwne dzwięki........ Za to ripowanie z CD na poziomie 30x eee, to moje cdrw, niby 48x max osiaga 46x :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandx Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 I sie zastanawiam a moze NECa :? :roll: CZLOWIEKU! Nie zrob tego bledu. DVD Neca jest calkiem znosne, ale CD to nie tykaj kijem. Mam "to" w starym kompie od roku, i start "tego" czegos = start odrzutowca. Korekcja bledow - do [gluteus maximus] (w DVD ok)... Mozna do tego doliczyc 2 plyty ktore w nim... EKSPLODOWALY :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 I sie zastanawiam a moze NECa :? :roll: CZLOWIEKU! Nie zrob tego bledu. DVD Neca jest calkiem znosne, ale CD to nie tykaj kijem. Mam "to" w starym kompie od roku, i start "tego" czegos = start odrzutowca. Korekcja bledow - do <font color="#FF0000">[ciach!]</font> (w DVD ok)... Mozna do tego doliczyc 2 plyty ktore w nim... EKSPLODOWALY :/ heh... kto pyta jest glupcem 5 min kto nie pyta jest nim cale zycie :D :D dzieks za info moze bedzie lepiej jak wy napiszecie ktory jest dobry z tych low end pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...