Gość wojtassss Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Witam Kupiłem pamięci 2 X 1GB 800MHz cl4 i wogóle nie jestem zadowolony. Czas oczekiwania pamięci 73,2 odczyt z pamięci trochę ponad 5000 ogólnie wydajność tylko troszkę lepsza niż na poprzednich goodram 667 cl5 czyli poprostu kaszana testy robiłem everestem Bardzo prosiłbym o opinię kogoś kto ma podobny config. Dodam tylko że kolega ma athlona na płycie z nf i u niego czas oczekiwania 47,1 odczyt i zapis powyżej 7000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek82 Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Witam Kupiłem pamięci 2 X 1GB 800MHz cl4 i wogóle nie jestem zadowolony. Czas oczekiwania pamięci 73,2 odczyt z pamięci trochę ponad 5000 ogólnie wydajność tylko troszkę lepsza niż na poprzednich goodram 667 cl5 czyli poprostu kaszana testy robiłem everestem Geile wymagają ręcznego ustawienia parametrów w biosie, ale zanim wstukasz timingi jak ze specyfikacji podnieś im napięcie do 2,1v, bo mogą się w ogóle nie podnieść. Poz tym przy evereście ważne, żebyś tą samą wersją testował Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojtassss Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 problem w tym że wstukałem parametry ręcznie, podniosłem napięcie, a pamięci jak kulawo chodziły tak chodzą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...