P3ch Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Witam i przepraszam odrazu jeśli temat jest gdzieś tutaj podobny , chodz szukałem ale nic na ten temat nie znalazłem. Mianowicie mam taki problem ze jak zmienilem plytke i reszte podzespołów to musialem przeinstalować system , wszystko ładnie śmiga ale problem mi stwarza mysz, chodzi mianowicie o to ze instalujac program Set Point do tej myszki jest tam taka opcja jak nie korzystaj z systemowych ustawień myszki odznaczyłem to i kazałem korzystać tylko z Set Point i problem polega na tym ze ustawiam sobie wszystko w SP ale jednak małe korekcje trzeba zrobić w panel sterowania , ustawienia myszki , daje na 4 kreseczke poziomu czułości myszki a w set point na 6 kreseczke i mysz wtedy mi pasuje można grać ( chodź i tak ta mysz nie moge jej wyregulować jak bym chciał ) i co po restarcie systemu mysz w panelu sterowania pod ustawieniami myszki spowrotem wraca na 6 kreseczke i za kazdym razem kiedy chce sobie pograc musze zajrzec w panel sterowania i patrzec czy jest mysz ustawiona , dziwna sprawa taka ze nie mialem tego problemu nigdy zaczeły sie od momentu kiedy chcialem sobie mysz skalibrowac i bawiłem sie oprogramowaniem Set Point . Prosze o pomoc bo ja już nie wiem czego sie uczepić chciałem znaleść w systemie plik który odpowiada za ustawienia w panel sterowania i ustawić tam go na sztywno ale bez rezultatu. Dzieki i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...