|\/|ASO|\| Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Witam Mam problem, otóż potrzebuje zapisać na dysk załącznik ze starego maila lecz ten załącznik jest nieaktywny (przygaśnięty) jak to zrobic zeby zapisac ten załącznik ? Załączniki w formacie gif jpg mi sie dają zapiać ale o innych rozszerzeniach juz nie :( , moze to wina tego że importowałem swoją poczte po reinstalce ... Outlook Express 6. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 ja nie importowalem poczty, a tez mam taki problem. ja to robie tak. klikam prześlij dalej mail i tam klikająć na nazwe załącznika jestem w stanie zapisać go na dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Albo win tego ze outlock blokuje obsługe załączników o groźnej treści według niego czyli praktycznie nic nie można zapisać ani otworzyć. Spróbuj może w tym problem przestawia się to we właściwościach na zakładce zabezpieczenia i tam trzeba odpowiedni ptaszek odznaczyćżeby pozwalał na zapisywanie załączników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Albo win tego ze outlock blokuje obsługe załączników o groźnej treści według niego czyli praktycznie nic nie można zapisać ani otworzyć. Spróbuj może w tym problem przestawia się to we właściwościach na zakładce zabezpieczenia i tam trzeba odpowiedni ptaszek odznaczyćżeby pozwalał na zapisywanie załączników. fakt, jest coś takiego. u mnie zadziałało. dzięki. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Wielkie dzięki :D, jakoś niegogłem na to wcześniej wpaść Outlook/Narzędzia/Opcje/Zabezpieczenia/ Nie zezwalaj na za zapisywanie lub otwieranie załączników Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 No normalnie mialem ten sam problem ale juz nie mam dzieki mowie to por za kolejny znów tweak odpowiedzial na pytanie którego nie zadalem jeszcze ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...