lenon_1983 Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Witam, posiadam laptopa FS od ponad pół roku i do pewnego czasu wszystko było ok. Pojawił sie problem z głosnikami, po pewnym czasie pracy na laptopie z głośników słychac były jakieś trzaski a kiedy dotykałem obudowy ustępowały one. czasy zdarzały się sytuacje, iż tzraski te było słychac przy dotykaniu obudowy lub pisaniu na klawaiturze. oddałem laptopa na gwarancje i paowie z serwisu stwierdzili, iż problem leży w płycie głównej. wymienili ją na nową. odebrałem laptopa i przez pierwszy dzień było ok. następnego dnia znowu pojawił się ten problem. czy ktoś wie o co w tym chodzi?? Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Witam, posiadam laptopa FS od ponad pół roku i do pewnego czasu wszystko było ok. Pojawił sie problem z głosnikami, po pewnym czasie pracy na laptopie z głośników słychac były jakieś trzaski a kiedy dotykałem obudowy ustępowały one. czasy zdarzały się sytuacje, iż tzraski te było słychac przy dotykaniu obudowy lub pisaniu na klawaiturze. oddałem laptopa na gwarancje i paowie z serwisu stwierdzili, iż problem leży w płycie głównej. wymienili ją na nową. odebrałem laptopa i przez pierwszy dzień było ok. następnego dnia znowu pojawił się ten problem. czy ktoś wie o co w tym chodzi?? Proszę o pomoc. Mi to wygląda na zimny lut osobiście. Ale nie widziałem tego lapka od środka. Może ktoś inny ma lepszy pomysł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...