Gość f.e.a.r. Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Problem występuje u kolegi. Często-gęsto jak włącza komputer to uruchamia mu się na ok 3-4 sek i wylacza. Tak ok 3 razy i za 4 razem juz startuje normalnie ale przy pomocy klaw. F1 ;] czemu tak sie dzieje ? conf: mobo jakies asusa p4 2x512ddr r9600pro zasilacz chyba 350 albo 300. Do tej pory było wszystko ok. Ostatnio dopiero zaczely sie jaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Jakiej firmy ten zasilacz?? Ramy przetestuj memtestem/goldmemory, sprawdź kondensatory czy nie są napuchnięte lub wylane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość f.e.a.r. Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Nie wiem jakiej firmy bo to wszystko info "przez telefon od lamki" wiec i tak duzo wiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Nie wiem jakiej firmy bo to wszystko info "przez telefon od lamki" wiec i tak duzo wiem icon_smile3.gifZrób to co mówiłem i wróć z informacjami [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość f.e.a.r. Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 O boże...Jak tu rozmawiac z kims kto wmawia mi, że Codegen 300W to dobry zasilacz i nie wazne ze to nie jakas inna firma np Fortron albo Modecom. Jak ma 300W to ma 300W i koniec :mur2: Jutro sprawdzi kondensatory bo mu sie dzisiaj nie chce :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mck Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Ja ostatnio w pracy miałem tak że komputer zaczął się sam wyłączać niedługo po stracie później jeszcze szybciej sie wyłączał (5-60 s) aż w końcu wogóle sie nie uruchomił płyta (GB K8NS) poszła do serwisu :? na 3-4 tygodnie :angry: oby tutaj się tak nie skończyło PS komputer sie wyłącza czy restartuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...