radqu Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Witam, Mam komputer stacjonarny z neostradą i chciałbym podłączyć do niego bezprzewodowo laptopa (ma już kartę), tak aby też miał internet (miałem kupić dłuższy kabel, bo w tej chwili tak je łącze, ale bezprzewodowo będzie wygodniej). Potrzebuję karty bezprzewodowej do stacjonarnego, myślałem o TAKIEJ. Czy ona się nadaje? Nie bezie problemów z udostępnieniem internetu w ten sposób? Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 (edytowane) witam bedzie dzialac ale... staroc slaba sila sygnalu... Edytowane 4 Marca 2007 przez avecezary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radqu Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 hmm w takim razie się zastanowie, bo w sumie chciałbym aby sygnał był dostępny przez 2 ściany. A może coś polecacie, ale tak w rozsądnej cenie, raczej nie chciałbym wydawać więcej niż 50zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 ostatnio kupilem cos takiego http://allegro.pl/item161414538_siemens_gi...lka_gratis.html jestem bardzo zadowolony ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...