kamyk18 Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Witam. Potrzebuje informacji o tej pamięci: link. Jakie posiada timingi itp. I czy to jest dobra pamięć, bo pierwszy raz widzę to firmę :D Czy ona jest lepsza od GoodRam 1GB 667MHz??? Z góry dzięki za pomoc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 PNY to firma która zajmuje się produkcją profesjonalnych kart graficznych (w sumie to microstar je chyba robi a pny przykleja swoja naklejkę), tak więc ciężko coś powiedzieć, bo nie wiadomo jakie kostki siedzią na tych modułach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamyk18 Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Może ktoś jeszcze się wypowiedzieć na temat tej pamięci? Może ktoś z was posiada taką?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Winter Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Już je rano kupiłem. Jutro mają przyjść, zobaczymy, czy to coś warte. PNY produkuje kilka serii pamięci i są też profesjonalne, myślę, że mogą się dobrze kręcić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Winter Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Właśnie je dostałem - zamontowałem i chodzą. Everest pokazuje, że to A-Data :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamyk18 Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Już je rano kupiłem. Jutro mają przyjść, zobaczymy, czy to coś warte. PNY produkuje kilka serii pamięci i są też profesjonalne, myślę, że mogą się dobrze kręcić. Zastanawiałem się tak nad tą pamięcią, aż w końcu ty mnie uprzedziłeś. :lol2: Pochwal się jak ci się sprawuje, jak się podkręca, żebym wiedział czy jest czego żałować. Właśnie je dostałem - zamontowałem i chodzą. Everest pokazuje, że to A-Data icon_smile3.gif Dlaczego piszesz "je"?? To to są dwie kości w dualu 2*512MB?? Jeśli tak, to już nie żałuję :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Winter Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Nie, miało być "ją". Na razie bez większych problemów 400 MHz 4-4-4-12 1T na 1.9V, potem będę próbował na 500 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 pamiątki na 1040 MHz, 5-5-5-15 T1 2.3V naprawdę ładny wynik :) w tej cenie to czołówka! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Norferin Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 (edytowane) Ja tez zakupilem PNY ale ddr1 3200 cl 3 2gb mysle ze beda dobrze chodzic. Jeszcze nie testowalem oc, ale jest to ram na kosciach BRAVO ADP648TM-50 Edytowane 21 Marca 2007 przez Norferin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...