Skocz do zawartości
kamyk18

Pny 1gb 667mhz

Rekomendowane odpowiedzi

PNY to firma która zajmuje się produkcją profesjonalnych kart graficznych (w sumie to microstar je chyba robi a pny przykleja swoja naklejkę), tak więc ciężko coś powiedzieć, bo nie wiadomo jakie kostki siedzią na tych modułach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już je rano kupiłem.

Jutro mają przyjść, zobaczymy, czy to coś warte.

PNY produkuje kilka serii pamięci i są też profesjonalne, myślę, że mogą się dobrze kręcić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już je rano kupiłem.

Jutro mają przyjść, zobaczymy, czy to coś warte.

PNY produkuje kilka serii pamięci i są też profesjonalne, myślę, że mogą się dobrze kręcić.

Zastanawiałem się tak nad tą pamięcią, aż w końcu ty mnie uprzedziłeś. :lol2: Pochwal się jak ci się sprawuje, jak się podkręca, żebym wiedział czy jest czego żałować.

Właśnie je dostałem - zamontowałem i chodzą.

Everest pokazuje, że to A-Data icon_smile3.gif

Dlaczego piszesz "je"?? To to są dwie kości w dualu 2*512MB?? Jeśli tak, to już nie żałuję :) Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, miało być "ją".

Na razie bez większych problemów 400 MHz 4-4-4-12 1T na 1.9V, potem będę próbował na 500 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Norferin

Ja tez zakupilem PNY ale ddr1 3200 cl 3 2gb mysle ze beda dobrze chodzic. Jeszcze nie testowalem oc, ale jest to ram na kosciach BRAVO ADP648TM-50

Edytowane przez Norferin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi