wwd Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Witam. Po ok 6 miesiącach użytkowania zasilacz zrobił się głośny. Chciałbym zapytać czy to jest normalne w przypadku tych zasiłek bo na początku był naprawdę cichy. Chciałem go wysłać na serwis ale podobno wentylatory nie podlegają gwarancji. Za każdą podpowiedź serdeczne dzięki. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Jesli zaczął hałasować, to jesto bardzo nienaturalne. Mam U15 i mimo upływu czasu wentylator nie zrobił się głośniejszy. Zadzwoń do twojego przedawcy i dowiedz się o warunki gwarancji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Ja bym się dogadał z Wronkiem, on że tak powiem sprzedaje tagana w Polsce. zapłacisz grosze za wymianę wiatraka i nie stracisz gwary. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwd Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Ok. Spróbuje napisać do niego. Ja kupowałem zasilacz na www.pcprojekt.pl. Nie dzwoniłem nawet do nich bo ostatnio nie mam zbyt wiele wolnego czasu. Ciekawe czy nie można wymienić na innego, np jekiegoś fanderka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...