Snooze Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Od wczoraj nie moge ani sciagnac na dysk ani otworzyc zadnej poczty na mojej skrzynce z wp.pl."Błąd połączenia z serwerem (#001) spróbuj ponownie" Ktos wie o co chodzi ?> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 ja mam taki sam problem:/ póki co nie mam pomysłu jak go rozwiązać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 U mnie na obu kontach wp.pl smiga elegancko. Wejdzcie na ich strone na pomoc techniczna i wyslijcie im zgloszenie problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 zmien poczte na gmail Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 jak to zwykle bywa, samo się zepsuło to i samo się naprawiło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...