kala22rsl Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 czesc mam problem z klawiatura. Klawiatura azerty balgijska, windows XP w jezyku niderl. , laptop fuju simens czy jakos tak hehehe. chodzi o to ze chciala bym pisac w office i innych programach rowniez w jezyku polskim z polskim znakami, jak mam to zrobic, tylko prosze tlumaczcie kroczek po kroczku jak mozecie bo ja na kompach to zabardzo sie nie znam. Dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anx239 Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 czesc mam problem z klawiatura. Klawiatura azerty balgijska, windows XP w jezyku niderl. , laptop fuju simens czy jakos tak hehehe. chodzi o to ze chciala bym pisac w office i innych programach rowniez w jezyku polskim z polskim znakami, jak mam to zrobic, tylko prosze tlumaczcie kroczek po kroczku jak mozecie bo ja na kompach to zabardzo sie nie znam. Dzieki :) W Windows XP ustawiasz klawiaturę polską programisty. Na klawisze naklejasz naklejki za 5 zł i gotowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kala22rsl Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 W Windows XP ustawiasz klawiaturę polską programisty. Na klawisze naklejasz naklejki za 5 zł i gotowe. hmmm a jak sie to robi??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anx239 Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 (edytowane) Po kolei: Start->Ustawienia->Panel Sterowania->Opcje regionalne i językowe->Języki->Szcegóły->Wybrać polski programisty Polskie litery są dostępnę z prawym altem + litera. Np. A + alt = Ą Sklep z naklejkami na klawiaturę. Edytowane 6 Marca 2007 przez anx239 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kala22rsl Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 (edytowane) no wiec tak zrobilam tak jak powiedziales, wnioski na Mikrosoft work 8.5 dziala wszystko poprawnie prucz znaku ,, c -z kreseczka,, reszta dzial bez zazutu. natomiast na openoffice nie dziala to wogole :/ no ale lepsze to niz nic zawsze moge pisac w Worksie :)))tylko te ciii ale to sie jakos wytnie dzieki :) pozdrawiam acha naklejek i tak nie kupie bo w posce nie jestem ale dzieki :P:P hehehe Edytowane 6 Marca 2007 przez kala22rsl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anx239 Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Proszę bardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...