4ro Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 Mam HP omnibook 5000CT Nie ma cd-rom'u więc podłaczyłem dysk 2,5 do PC. Zainstalowałem WIN 98, Odłaczyłem i przełożyłem do lapka. Niestety po tym Zabiegu win 98 nie chciał rozpoznać Karty graficznej i karty dźwiękowej. Czy istnieją jakieś sterowniki do tego lapka ?? Proszę o pomoc.!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anx239 Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 Mam HP omnibook 5000CT Nie ma cd-rom'u więc podłaczyłem dysk 2,5 do PC. Zainstalowałem WIN 98, Odłaczyłem i przełożyłem do lapka. Niestety po tym Zabiegu win 98 nie chciał rozpoznać Karty graficznej i karty dźwiękowej. Czy istnieją jakieś sterowniki do tego lapka ?? Proszę o pomoc.!!!!! To chyba faktycznie jakiś zabytek :wink: Link do strony ze sterownikami. Ale są tylko do Win 3.11, Win 95 i Win NT. Może te od Win 95 zadziałają w Win 98? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4ro Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 niestety po zainstalowaniu nadal nie ma dźwięku i sterowników do karty graficznej potrzebuje do dźwięku sterowniki Zgodne z MS Windows Sound System do karty graficznej Chips and Tech. 65545/546 PCI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anx239 Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 niestety po zainstalowaniu nadal nie ma dźwięku i sterowników do karty graficznej potrzebuje do dźwięku sterowniki Zgodne z MS Windows Sound System do karty graficznej Chips and Tech. 65545/546 PCI Sterowniki do karty graficznej są także tu. Sprawdź je po kolei. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4ro Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Ale niestety nie ma do WIN 98 ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...