Gość kaizen1 Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 Od niedawna jestem wlascicielem iBooka G4 z mac os Tiger. Pomimo, ze nie jest to sprzet nowy musze stwierdzic, ze jestm nim zachwycony i szcze polecam. Tak wydajnego systemu juz dawno nie widzialem (konkretnie nigdy) ;) a probowalem juz kilku roznych... Pozdrawiam serdecznie Dariusz pic16f84a www.katalog.micros.com.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haquim Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 Od niedawna jestem wlascicielem iBooka G4 z mac os Tiger. Pomimo, ze nie jest to sprzet nowy musze stwierdzic, ze jestm nim zachwycony i szcze polecam. Tak wydajnego systemu juz dawno nie widzialem (konkretnie nigdy) ;) a probowalem juz kilku roznych...Bardzo ładna reklama. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
contradanza Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 Od niedawna jestem wlascicielem iBooka G4 z mac os Tiger. Pomimo, ze nie jest to sprzet nowy musze stwierdzic, ze jestm nim zachwycony i szcze polecam. Tak wydajnego systemu juz dawno nie widzialem (konkretnie nigdy) ;) a probowalem juz kilku roznych... Pozdrawiam serdecznie Dariusz pic16f84a www.katalog.micros.com.pl Tylko czekać aż pojawi się na alledrogo i kupować ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...