BLACK SEBATH Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 Zapomialem hasla do wifi jak je odzyskac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 ustawiajac nowe na access point'cie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLACK SEBATH Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 ustawiajac nowe na access point'cie No tak ale ap jest u sąsiada a ten wyjechał z Polski i nie mam z nim komtaktu... A jakies programy do haseł sa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 No tak ale ap jest u sąsiada a ten wyjechał z Polski i nie mam z nim komtaktu... A jakies programy do haseł sa?Równie dobrze mógłbyś się włamać do cudzej sieci.Na takie pytania raczej tu odpowiedzi nie uzyskasz.My tu nie hakujemy :) Reset do ustawień fabrycznych i nowe hasło jedynie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 No tak ale ap jest u sąsiada a ten wyjechał z Polski i nie mam z nim komtaktu... A jakies programy do haseł sa?wszystko zalezy od zabezpieczen sieci............. B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 witam hm... chodzilo i sie zgubilo? jakie haslo? do czego? szyfrowanie router? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...