TwiN Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Cześć. Jeśli ktoś byłby tak dobry i przyslal mi napisy do 8 Mile na maila twin_1@poczta.fm to bylbym wdzięczny. Niestety wszystkie wieksze serwisy z napisami: pato, napisy.info, napistrefa nie dzialają a potrzebuje na dzisiejszy wieczór. Dobrze by bylo gdyby to bylo tłumaczenie zawierające freestyle eminema i innych 8) THX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 wyslalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 a są z tłumaczeniem rymów bo jak tak to ja też kce :) kml22@wp.pl :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Dzięki SNAP, ale wlaśnie w tych napisach które mi podeslaleś nie ma tłumaczenia rymów :-( Ma ktoś może takowe tłumaczenie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Dobra, juz mam :D Dzięki donio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 ja mam napisy z tłumaczeniem rymów(nawet się po polsku rymują) wejdźcie na www.napisy.info i ściągnijcie napisy 8 mile FREESTYLE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Dobra, juz mam :D Dzięki donio. Tak jest thx donio :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 ja mam napisy z tłumaczeniem rymów(nawet się po polsku rymują) wejdźcie na www.napisy.info i ściągnijcie napisy 8 mile FREESTYLE ale tam są jakieś napisy których nie moge w niczym otworzyć :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 w VPlayerze najnowszym ja odtwarzam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Ale powiem wam że to jeszcze nie te napisy jakie bym chciał. Jestem maniakiem scen z bitwami i słysze że te tłumaczenia są troche mylne i troche wycięte ale myśle że lebszych nie zdobędę :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...