Gość Grzechu_1990 Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 (edytowane) Mam nadzieje że w dobry dział trafiłem ;) Potrzeba projektora multimedialnego w cenie 3,5-4 tysiące. Te 4 tysiące są nie przekraczalne. Wybór padł na razie na Acer PD123P. Czy to dobry wybór?? Projektor będzie używany w pomieszczeniu o wymiarach 4x6 metra. W przyszłości mógł by zostać przeniesiony gdzieś indziej (większa sala, wolne powietrze ;] ) Musi mieć ponad 2000 lumerów i żeby dało sie go podłączyć pod laptopa albo tv. I to tyle. Co do tego Acera słyszałem że został wycofany przez e-partner czy coś takiego ze sprzedaży, jeżeli ktoś wie na ten temat coś niech pisze. Proszę o pilną pomoc i z góry dziękuje za poświęcony czas. Edytowane 10 Marca 2007 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 przy okazji projektorów... moze ktoś coś powiedzieć na temat zużywania się lampy? Jak często, ile to kosztuje etc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...