radas Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Mam instrukcję (aparatu) w *.pdf i *.doc. Gość który ją skanował i konwertował do w/w kładł oryginalną książeczkę (ok 8cm wys. i 15cm szer.)w skanerze na "długość" tak że wychodziły mu obrazki takie [__](A4). Potem przerobił to na *.pdf i *.doc Cała instrukcja ma 180 str. Ja chciałbym ją wydrukować , ale po co mi takie wielkie (poziome) kartki A4 i aż 180 str. Chciałbym aby w druku na każdej stronie A4 umieszczone były jedna pod drugądwie strony tych przerobionych na pdf , lub doc skanów. Gdy daję w opcjach druku :stron na arkusz-[2] i nie ważne czy w poziomie czy pionie ma być kartka do druku , zawsze ustawia mi się jedna strona (wcześniejszy skan jednej kartki) a zaraz za nią w jednym rzędziedruga. A ja chciałbym aby ta druga była pod spodem. ...... Wiem ,że jest taki program z wieloma opcjami ustawień druku , tylko ? zapomniałem jak się nazywa ? ;-) Dodam też ,że próbowałem już PdfFactory , PDF-XChange for Abby ... i zawsze to samo : pozioma A4 i dwie kartki jedna po drugiej , miast jedna pod drugą. ... ufff Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Takie opcje powinien mieć Foxit Reader Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...