ITpro Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 (edytowane) Posiadam Leadtek Winfast TV Expert. Wcześniej pracowała w configu 3, teraz jest w 4 no i jest problem. Instaluję najnowsze sterowniki x64 Vista do Visty Ultimate x64 i kupa... Nie działa. To samo z nowym PVR II - też jest niebiesko, czy to po podłączeniu dekodera Cyfry+, DVD, nieważne. Nie działa i kropka. Tak więc, błagam o pomoc, co zrobić, Jakie stery zainstalować i jak to zrobić, Przy ostatniej instalacji sterów był BSOD :(, a potem restart. Grafa też nie działa - komputer po dłuższej nie obecności przechodzi w ekran logowania. Po zalogowaniu się, jest masa pasków z kąta do kąta ekranu. Do obu urządzeń instalowałem sterowniki i w trybie normalnym i w trybie awaryjnym... Już sam nie wiem. Dziś mógłbym zrobić format, tylko że nie wiem, czy to potrzebne. Jeżeli znajdą się rozwiązania problemów - zostawiam Vistę, a jak nie, to kupuję XP 14-stego marca jeszcze z kuponem na Vistę do drugiego kompa (config. 3) i czekam na optymalizacje systemu. Pomocy :( Edytowane 12 Marca 2007 przez mpConroe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ITpro Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Jestem po formacie. Nie ma już problemów z grafiką, ale nie instalowałem sterów nv, zostawiłem te z Visty. Więc co zrobić z tym tunnerem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...