artineo Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Witam czy jest (i gdzie) nowszy firmware do tego routerka ? Model Name Cerberus ADSL2 WIFI 802.11g Plus Hardware Version TRENDCHIP TC3162 Software Version 1.28-RC1 Bootrom Version 1.06 ogolnie chodzi ok, chociaz jest jedna rzecz z ktorą nie bardzo sobie radzi, tzn. mam neo 6mb, dzielę to QoS na 2 kompy jako 50% guaranted minimum (nie fixed maximum) dla każdego i jeśli ja zacznę ściągać z pełną prędkością to na drugim kompie nawet stronki nie dzialaja (u mnie tez) aż do momentu pobrania całego pliku. Jeśli na 2-ch kompach zacznę ściagac to router elegancko dzieli mi to łącze na pół. W trakcie sciagania z pełną prędkością nie można sie również nawet zalogować na ten router. Może na nowym firmware będzie ciut lepiej (chociaż wątpie, ale warto spróbować) Oczywiście szukałem na www.pentagram.pl i nie znalazłem (chyba, że jest to jakoś schowane, bo w sumie do żadnego routera nie znalazłem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...