raven_ns Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 (edytowane) Witam tak jak w temacie chciałem sie was zapytać bo może korzystacie z opcji 128 , czy tpsa wywiązała sie już z wcześniejszych założeń i zwiększyła wam prędkość do 256kbit/s , w oficjalnym komunikacie zmiana miała potrwać do końca lutego, luty sie skończył zadzwoniłem na blue line i tak mila pani powiedziała ze do 14 Marca 2007r wszystko już będzie cacy i prędkości będą zwiększone , dzisiaj mam 14 marca i dalej 128kbit ;/ - jak u was wygląda ta sytuacja ? :blink: Edytowane 14 Marca 2007 przez raven_ns Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P4W3L Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 ja mam 1.3 mbps neo nie zmienili mi szybkości łącza ale nie mam ograniczeń w ściąganiu :D Naucz się czytać ze zrozumieniem. 10%. // Crosis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_ns Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 no właśnie mieli zmienić tylko opcji 128 :( tutaj podaje link z info http://www.tp.pl/prt/pl/klienci_ind/intern...ow_prom/610605/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Jak było 128 tak jest , nic się nie ruszyło, jak wyskoczą z "problemami technicznymi" to mnie to specjalnie nie zdziwi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamski8 Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Tez mam w tp 128 i mi tez nie zwiekszyli neta :mur: Juz sie ludzilem ze mi zwieksza, co prawda limitow juz nie ma, ale po co nas ludzili ? (wiem marketing, a potem ja przedmowca wyskocza z problemami technicznymi) :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 U mojej kobiety zmienili speeda w ostatni dzien lutego. Umowe ma do listopada. Nie spieszyli sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_ns Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Ktoś z was tam dzwonił dowiadywał sie czegoś ? Jak komentowali swoje lenistwo/brak większego zainteresowania klientem/arogancję ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj mutra Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Ktoś z was tam dzwonił dowiadywał sie czegoś ? Jak komentowali swoje lenistwo/brak większego zainteresowania klientem/arogancję ? Witam Użytkowników. Na moje nieszczęście jestem użytkownikiem neo128 (umowa do kwietnia 2008). wczoraj postanowiłem się upomnieć o swoje. Kierunkowy 14 Oto mail od TPsy. Szanowny Panie, W nawiązaniu do Pana pytania informuję, że zwiększenie prędkości neostrady tp do opcji 256 kb/s realizowane jest do 15 marca. Prędkość zwiększana jest pod warunkiem pojawienia się możliwości technicznych łącza, na którym świadczona jest usługa. Jeżeli ma Pan dodatkowe pytania, proszę o wysłanie zapytania z naszego portalu lub o kontakt z błękitną linią tp pod numerem 9393. Pozdrawiam Robert Skrzypczyński doradca tp serwis internetowy tp Telekomunikacja Polska http://www.tp.pl P.S. dziś kończy się 15 marca i co ? ... i nic, dalej 128 Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamski8 Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Mi 26-02-2007 tp napisala taka odpowiedz na moje pytanie w zwiazku ze zwiekszaniem predkosci Szanowny Panie, W nawiązaniu do Pana maila informuję, że w okresie od 12.02.2007 r. do 15.03.2007 r. Telekomunikacja Polska będzie bezpłatnie zwiększała prędkość w ramach możliwości technicznych do zakończenia umowy lojalnościowej. Zwiększenie prędkości obejmie wszystkich abonentów opcji 128 kb/s usługi neostrada tp, którzy na dzień przed uruchomieniem akcji mają świadczoną te opcję na podstawie umowy terminowej lub na czas nieokreślony. Prędkość zostanie podniesiona do wartości 256 kb/s. Pan nie musi nigdzie tego zgłaszać, w momencie pojawienia się możliwości na zwiększenie obecnej prędkości otrzyma Pan pismo z informacją na ten temat. Opłaty pozostaną bez zmian, czyli jak za 128 kb/s, warunki umowy również się nie zmienią. Jeżeli ma Pan dodatkowe pytania, proszę o wysłanie zapytania z naszego portalu lub o kontakt z błękitną linią tp pod numerem 9393. Jak nie bylo tak nie ma 256 <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_ns Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Bo wczorajszej interwencji telefonicznej najpierw na blue line a potem pod numer 0801 102 102 , panowie z technicznej powiedzieli mi ze do 24h prędkości zostaną zwiększone, a jak będzie przekonam sie dzisiaj do 18 dzwońcie tam i domagajcie sie tego co sie wam należy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 (edytowane) A restartowaliscie modemy ? Power OFF z gniazdka ??? Edytowane 16 Marca 2007 przez adamlop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 a nie bylo prosciej rozwiazac umowy z tpsa na te 128 jak byla okazja (zmiana regulaminu) bo tak mozna powiedziec ze ta 128 to przezytek wrecz antyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 A restartowaliscie modemy ? Power OFF z gniazdka ??? Nie ma nic do rzeczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 A ja mam od 25 Lutego 256kb/s :D :D i mam umowę do Listopada :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Wracam dziś do domku a tu miła niespodzianka 256kb/s :D , tylko 8 dni spóźnienia w sumie nieźle jak na tpsa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamski8 Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 ja mam 256kb/s od okolo 20.03. Surfuje sobie po necie i nagle net mi sie rozlaczyl, mysle sobie ze j..(kochana) tp znowu mi neta popsula, ale lacze sie jeszcze raz a tu mila niespodzianka, bo mam 256. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Sąsiadka ma umowe od marca tamtego roku na 2lata i 3dni temu składałem jej kompa i właczam a tu 327kb\s :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Sąsiadka ma umowe od marca tamtego roku na 2lata i 3dni temu składałem jej kompa i właczam a tu 327kb\s :] No i prawidlowo, dzielisz na 10 i masz 32KB/s czyli 256kbit :) Zawsze modem synchronizuje sie na szybszej predkosci. Jakies pakiete kontrole itp. pewnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...