legolas Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Dlaczego po instalacji VIA 4in1 i sterownikow karty mam zwisy? Bez 4in1 wszystko chodzi bez zarzutu. Czy to wina karty, płyty, kolejności instalacji sterowników - chociaż wykonałem ich wiele? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 rozumiem ze mowisz o instalce sterow zaraz po formacie i instalce windy?! jesli tak to kolejnosc instalacji sterownikow jest wazna najpierw instalujesz stry od chipsetu (w twoim przypadku VIA 4in1) potem kolejno wszytkie karty rozszerzeń poczawszy od grafiki reszte najepiej tak jak "wyrzuca" ci komp we wlasciwosciach systemu nastepnie jesli musisz do directx. Jesli nadal ci sie to dzieje to sprubuj zainstalowac driverki 4.38 albo 4.43 bo rozumiem ze teraz urzywasz 4.45 (u mnie gdy mialem jeszcze mobo na chipsetcie VIA 4.38 i 4.43 dzialaly najstabilniej) jesli to nie pomoze to winy musisz szukac w sprzecie, zlych ustawieniach w biosie pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...