sylwia Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Witam, w telefonie byla karta sim [mam tak taka]. Telefon upadl, po [ponownym wlaczeniu pojawil sie napis "nieaktywna karta sim" Moge wejsc do ksiazki adresowej i czytac zapisane smsy, jednak nie moge dzwonic. Wina lezy w karcie, bo inna karta dziala w tym telefonie. Nigdzie nie rejestrowalam tego nr, czy jest mozliwosc ze wydadza mi duplikat? Czy jest inna szansa, aby karta dzialala?:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Powinnas sie zglosic do salonu. Tam wymianiają karty. Kiedys w Erze bylo za dazrmo, teraz nie wiem jak jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Teraz chyba jeśli jest uszkodzona to wymieniają za free, a duplikat kosztuje 25zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 (edytowane) Miałem to samo, idziesz do salonu, przedstawiasz problem, next dnia dostajesz nowy el0 duplikat. I tyle. Proste. W Erze jest za free, Era jest dżejzi. BTW weź ze sobą dowód osobisty, jest niezbędny... Edytowane 16 Marca 2007 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Spylon - on pisał że nie jest rejestrowana SIM... Możesz iść do salonu z uszkodzoną kartą i pogadać... Może nie będą sprawiać problemów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Spylon - on pisał że nie jest rejestrowana SIM... A nie ona? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...