Skocz do zawartości
luk-kra

Dell Inspiron E1405

Rekomendowane odpowiedzi

niebawem moj kuzyn wyjezdza do usa i mysle o tym zeby mi przywioz powyzszego laptopa.

z konfigurowalem go na stronie dell-a i wyszlo cos takiego:

-intel core 2 duo T5500 1,66Ghz

-14.1 inch WXGA+ UltraSharp™ TFT Display with TrueLife™(glossy)

-1GB DDR2 SDRAM at 667MHZ, 2 DIMM

-80GB , 7200RPM

-8X CD/DVD Burner (DVD+/-RW)

-Intel® Graphics Media Accelerator 950

i to po skonfigurowaniu na stronie kosztuje $1079.

i teraz moja prosba czy moze mi ktos pomoc ocenic tego laptopa,moze cos zmienic,cos dolozyc,jak z ladowarka do baterii??czy wybrac jakies opcje??

a moze inny laptop(zalezy mi na 14'' i zeby byl lekki) w takim zakresie cenowym.

z gory dziek uje za wszystkie wypowiedzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze po co 2 takie same tematy:)

Po drugie poszukaj kuponow della to pewnie cena spadnie ci o jakies 200-300$ jak dobrze trafisz

Po trzecie, do czego ma ci sluzyc ten laptot, jezeli do pracy to jak najbardziej ok( jest bardzo lekki, dlugo trzyma na bateri) wiem bo takiego wlasnie sprawilem mojej mamie, ale tak jak mowie to laptop do pracy nie do gier

Po czwarte z ladowaniem baterii nie bedzie problemu, kupujesz za 15zl przejsciowke do zasilacza i normalnie mozesz go uzywac w polsce

Po piate, jak chcesz wybrac cos innego to popatrz na asusy, maja pare ciekawych modeli 14''

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi