asdfman1 Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 (edytowane) Posiadam Toshibe Sat A100-036, karta sieciowa wg. menedżera urządzeń: Atheros AR5006EG Wireless oraz Karta sieciowa 1394. Intel PROSet po włączeniu pokazuje komunikat: ...oprogramowanie nie może wykryć obsługiwanej karty sieci bezprzewodowej. Zainstaluj obsługiwaną karte. Z kolei po przełączeniu suwaka z boku wyszukuje mi jakieś sieci bezprzewodowe z osiedla, więc są stery do karty. (Dostępne sieci widze w "Połączenia sieci bezprzewodowej" NIE w PROSet) Jakie sterowniki będą najlepsze, bo na stronie Intela jest ich troche i nie wiem co wybrać. Edytowane 18 Marca 2007 przez asdfman1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 najlepsze sterowniki to takie które producent laptopa dodaje do sprzętu ...czy to na recover czy na cd/dvd. nie miałem do czynienia z toską ;-) ale zapewne tak jak benek ma na swojej stronie sterowniki do poszczególnych modeli/kategori itp. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdfman1 Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Masz rację. Fabrycznie miałem Viste i zmieniłem na XP, a do mojego modelu na www Toshiby jest wszystko pod Viste :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgolebio Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 (edytowane) Masz rację. Fabrycznie miałem Viste i zmieniłem na XP, a do mojego modelu na www Toshiby jest wszystko pod Viste :( A od kiedy to Intel wspiera karty na chipsecie Atheros ?? :blink: Intel Proset działa tylko na kartach wi-fi opartych na układzie.......Intela. Edytowane 20 Marca 2007 przez lgolebio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucjan1948 Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 A od kiedy to Intel wspiera karty na chipsecie Atheros ?? :blink: Intel Proset działa tylko na kartach wi-fi opartych na układzie.......Intela. Raczej obsługuje ATI :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdfman1 Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Wcześniej miałem Viste i ProSet działał wporządku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgolebio Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 (edytowane) Wcześniej miałem Viste i ProSet działał wporządku. Coś nie bardzo w to wierzę. Nawet na stronie producenta prorgamu Intel ProSet wyraźnie jest napisane, że program ten działa wyłącznie na systemach Windows XP/2000. O ile pamiętam to nie da się go nawet zainstalować. @lucjan1948 Jestem pewien na 90%, że Intel ProSet działa tylko i wyłącznie z kartami Intela. Zresztą gdyby było inaczej było by to sprzeczne z interesami firmy. Edytowane 20 Marca 2007 przez lgolebio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...