maciek_j Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=174806379 Co o tym sądzicie wygląda całkiem przyjemnie a ta cena 2500zl! :D. Moze ktos posiada i wypowie sie na jego temat. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 (edytowane) Wiesz dla kogo Medion robi Notebooki? - między innymi dla Leadl'a Mam nadzieję, że wyleczyłem Cię z zakupu tego Lapa :) Edytowane 18 Marca 2007 przez Blackwhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
contradanza Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=174806379 Co o tym sądzicie wygląda całkiem przyjemnie a ta cena 2500zl! :D. Moze ktos posiada i wypowie sie na jego temat. :lol: Poziom ryzyka - Very High Co z serwisem ? Gdzie ? Na jakich warunkach ? Ciekawe jak wykonanie "chińskie zabawki" ? Nie wiem nie widziałem, ale bym napewno nie kupił tak w ciemno "chytry 2 razy traci" For any questions on Medion or Medion products in Poland please contact us: Company Address: Compare Support PL. Ul. Spichrzowa 2 62-200 Gniezno Poland Service-Hotline: Hotline: +48 (0) 61 423 82 82 Fax: +48 (0) 61 423 82 00 email: serwis@compare-support.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Powiem tak, z czegos musi wynikac, ze podobne laptopy innych producentow sa sporo drozsze i GWARANTUJE Ci ze nie jest to tylko kwestia "placenia za firme". Medion to zal i pazdzierz i lepiej poszukaj czegos innego, dobrze Ci radze, potem moze byc tylko placz i zgrzytanie zebow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kes34 Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Producent Medion Kolor Srebrno - czarny Model N9593 Procesor Mobile DualCore Intel Core Duo, 1666 MHz T3200 najbardziej podoba mi sie procesor : T3200 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Hehehe laptop jednorazowka ? :D W cenie 2.5tys mozna kupic fajnego uzywanego lapa np. HP z matryca SXGA+ radek 9600, 1GB ramu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek_j Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Hehehe laptop jednorazowka ? :D W cenie 2.5tys mozna kupic fajnego uzywanego lapa np. HP z matryca SXGA+ radek 9600, 1GB ramu W sumie tez odnoszę sie co do takiego sprzętu dosyć sceptycznie jednak ciekawi mnie co ten sprzęt sobą prezentuje jakby wynikało ze specyfikacji to jednak całkiem niezły komputer sobie siedzi tam pod spodem tylko jak sie to prezentuje jako laptop to faktycznie inna sprawa. Zdaje sobie sprawę ze medion to nie hp czy dell a nawet nie jakieś Aristo na którym wszyscy psy wieszają jednak to są tylko obiegowe opinia (z resztą z którymi nie jednokrotnie trudno sie nie zgodzić) ale mnie interesuje czy ktoś bawił się tego pokroju sprzętem i jakie odczucia temu towarzyszyły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...