maSTHa212 Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Witam mam taki dylemat. Posiadam ten dysk, ma interfejsy USB i FW, tyle ze FW jest 2. Na stronie WD znalazlem ze dysk NIE MOZE byc podlaczony do 2 kompow jednoczesnie. Po co w takim razie jest ten drugi port FW? Mam pewne przypuszczenia, ze mozna 2 takie dyski polaczyc ze soba kabelkiem FW, a tylko z jednego z nich puscic polaczenie do komputera, ale nigdzie nie moge znalesc nic na ten temat. Gdyby ktos mogl potwierdzic na 100% po co ten drugi port tam siedzi? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Wydaje mi sie ze to sluzy do robienia "łancucha" urzadzen FW ale glowy nie dam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 No wlasnie mi sie tez tak wydaje i jesli to prawda to wypas, ale wolalbym miec 100% potwierdzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Możliwe (taka spekulacja moja ;) ) ze po podłączeniu dysku drugiego moze byc widziany jako jeden duzy.. coś ala raid. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...