Swieżak Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Witam. Mam taką starą gre jeszcze z gazety pt. Woodruff and the schnibble of azimuth. Kiedyś jak miałem windowsa 98 to normalnie działała. Problem sie zaczął jak chciałem sobie zagrać na xp. Włączam gre a tu wyskakuje jakiś błąd biblioteki a potem że nie może znalesc pliku woodruf.exe. Próbowałem z trybem zgodnosci i nie pomaga. Czy jest jakiś sposób bym mógł zagrać w tą wspaniałą jak dla mnie przygodówke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Moze jakis emulator dos'a ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Oczywiscie ze mozesz zagrac, jedyne co Ci potrzeba to Microsoft Virtual PC plus instalka Twojego starego wina 98. Obsluga jest dosyc prosta. Ja mam tak u siebie zainstalowanego win98 i na nim trzymam starsze gierki, ktore gryza sie z xp. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swieżak Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Oczywiscie ze mozesz zagrac, jedyne co Ci potrzeba to Microsoft Virtual PC plus instalka Twojego starego wina 98. Obsluga jest dosyc prosta. Ja mam tak u siebie zainstalowanego win98 i na nim trzymam starsze gierki, ktore gryza sie z xp. Pozdrawiam. kardas a masz może jakąś polską instrukcje najlepiej krok po kroku co należy zrobić? Byłbym wdzięczny :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Odpalasz Microsoft virtual machine, po prawej masz NEW, pozniej klikasz next, jeszcze raz next, wybierasz nazwe i lokacje , dalej wybierasz jaki to ma byc system z listy dostepnych, klikasz next, znowu next i wybierasz lokacje gdzie zostanie zapisany plik imitujacy dysk twardy wirualnego systemu, klikasz next i finish. Pozniej masz w okienku, tym pierwszym swoj system, wybiersz go, klikasz na start i odpala Ci sie dos. No a pozniej postepujesz juz normalnie jakbys instalowal win98se. U gory masz opcje do obslugi CD romu lub obrazow dyskow, etc. Mam nadzieje ze troche to wytlumaczylem. Pobaw sie sam, napewno dojdziesz co i jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swieżak Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 dzięki za pomoc. Jak będę mieć czas to popróbuje :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 a pod dosboxem nie pojdzie? Bedzie prosciej i szybciej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swieżak Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 raczej nie bo to jest gra windowsowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...