Galago De Codi Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 mozesz dolepić do tacki ten kawałek odpiłowanej felgi, dolepiając po bokach (górnych) pleksi, z podświetlaniem wyprowadzonym z zasilania diody napędu, nie bedzie wtedy szpeciło ze była pocięta, bo na miejscu styków będzie mrugało jak napęd czyta. zawsze mozesz oddać ją do spawania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esperos Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Koncepcja z peksą jest bardzo ciekawa:) Tylko tak, z racji kształtu ramion napęd jest cofnięty do środka i jest jakieś 2,5 cm od tacki do ramienia. To sprawia, ze ten "kawałek" trzeba by zainstalować na jakimś sensownym "wysięgniku", który by nie szpecił całości. Inna sprawa, że "kawałek" jest stosunkowo ciężki i niechciałbym, żeby miał jakiś negatywny wpływ na dzialanie całego układu przy wysuwaniu. A wyprowadzenie podświetlenia z zasilania diody napędu to jeszcze ponad moje możliwości:) Ale pomysł jest przedni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 witam to ja może dodam coś od siebie tzn mod jak najbardziej wyróżniający się ... co do tego cdromana to nie lepiej było go gdzieś w poprzek dać? nie trzeba by było wtedy wciąć tak ładnej felgi Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esperos Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 w poprzek CD nie mieścił się w zaden sposób. Większy felunek byłby potrzebny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Przecież przez tą felę nie przejdzie tacka - gołym okiem widać. Jedynie to można było wyrżnąc z boku dziurę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Mi sie bardzo podoba - i powtórzę to po raz kolejny że na całe szczęście nie jest to Codegen z oknem i katodą ;) Za co masz ogromnego + u mnie :D Co do moda.. oczywiście każdy z nas by to zrobił inaczej, ale jeśli autorowi moda to sie podoba i dla niego to jest praktyczne, to świetnie ;] Od siebie dodam ze na obreczy felgi bym zrobił wyjścia itp a po drugiej stronie cdeka, plexe bym wstawił od tyłu felgi ;] Oczywiście jakieś podświetlanie led ale nie katody ;] Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pussey Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Kurde widziałem tego kompa w jakiejś tjuningowej gazecie :lol2: CDeka możesz "wystylizować" za zacisk tarczy hamulcowej (jakaś nakładka na front), ale po miechu od ostatniego posta to nawet nie wiem czy autor zobaczy :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeck Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Po co to odświeżasz? Spójrz na datę ostatniego postu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 akurat tego czy pierwowzór? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...