Deejay Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 witajcie posiadam router belkin 7231-4 i wszystko bylo wporzadku ... wczoraj zachcialo mi sie zrobic upgrade na nowsza wersje oprogramowania (5.01.11) gdzie wczesniejsza wersja byl (5.01.03) i wystapil problem typu ze nie mam polaczenia z internetem (choc niby pisze ze ma polaczenie) .. probowalem cofnac ta akcje - ale nigdzie nie moge znalesc starego firmware'u , rozmawialalem z help support firmy belkin , ale oni nie potrafia mi pomoc nadmienie ze na ich stronie jest numer telefonu w polsce ktory jest niewlasciwy (o 1 cyfre za duzo), rowniez probowalem wgrywac inne wersje ale nic to nie daje. Mam polaczenie z roterem , moge go konfigurowac , wszystkie kompy sie widza , natomiast internet nie chce za zadne skarby odpalic) pomozcie co moge z tym zrobic ... poza wyrzuceniem routera ?? moze ktos z was ma taki router i jest w stanie zgrac jego firmware (najlpiej wersje ktora podalem powyzej) POMOCY !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...